Dlaczego mam w avatarze jelenia? Czy ja frakcja łowiecka jestem? Wolałbym przedstawiciela trzody chlewnej, względnie innej rogacizny czy nierogacizny - byle hodowlanej.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Jävligaste!
Sab! Ja nie jestem asem ze szwedzkiego ale Jävla jako basic word to opanowałem w pierwszej kolejności (przydatne na budowie jak nigdzie indziej). Chcę dodać, że nie będę tym życzliwym , który doniesie Adminowi co to naprawdę znaczy.
Coz, nie pracuje na budowie, to nie wiem jakie znaczenie ma to slowo w architekturze A slowo do pochodzi od rzeczownika djävel czyli diabel. Ja po prostu chce wiedziec, kto zjadl moja skrzydloswinke
Żeby zaistniała pełan zgodność treści z podpisem zacytuję wyjątek z tekstup. A. Rosiewicza z czasów późnego Gierka, który jest bardzo zajefajny. Jest to ułatwienie dla Was w dalszym darciu łacha ze mnie (może następne wersje podpisu) a jest też bardzo śmieszny. Jak byście go znaleźli w formię mp3 to gorąco polecam.
Ballada Masochisty
Zwrotka I
Długim biczem rzemiennym
w grube supły wiązanym.
Zadaję sobie niezmiennie
wielkie cięgi co rano.
Puchną pręgi jak węże i sinieją boleśnie.
Tryska krew na kafelki w łazience.
Cudownie!
Lalalalalalalalalalal la la
Dla ochłodzenia jednak waszego zapału chciałbym przypomnieć , że
po pierwsze: zemsta bywa słodka
po drugie: nie znacie dnia ni godziny
po trzecie: pamiętajcie o tym co jest po pierwsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum