No masz, traf chciał że wlazłem na "Nowości" - na wszelki wypadek zalogowałem się i sprawdziłem, czy przypadkiem ktoś z autorów nie siedzi "On-line", ale nikogo nie było - no to napisałem. Ale jak tak, to na drugi raz nie będę cudzych tekstów reklamował
No, to teraz już oficjalnie chciałbym wszystkich zaprosić na wykład w ramach nowootwartego wydziału symbolologii http://www.rzygacz.webd.p...id=44,0,0,1,0,0
Korzystając z okazji chciałbym także zaprosić wszystkich chętnych do współpracy przy tworzeniu nowej jednostki przesławnej Akademii Rzygaczy, a także ogłosić konkurs.
Otóz, jak widać w ramach wydziału zaplanowane są wstępnie 4 katedry:
Katedra Numizmatyki i Falerystyki
Katedra Weksylologii i Heraldyki
Katedra Sfragistyki
Katedra Symbolistyki Nieklasyfikowanej
Ich nazwy brzmią dosyć naukowo i nieco odbiegają od przyjętej w ARz konwencji naukowo - żartobliwej.
Dlatego też serdecznie wszystkich zapraszam do wymyślenia nowych nazw - byc może okaże się, że nie jest to takie proste i nazwy obecne pozostaną (już próbowałem wymyslić coś sam, ale bez większych rezultatów), ale jednak mam nadzieję, że zbierze się kilka naprawdę trafnych i fajnych propozycji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum