Dawny Gdańsk

Na papierze, ekranie i w Mieście - Kociewie z lotu ptaka

DarioB - Wto Sty 18, 2005 9:00 am
Temat postu: Kociewie z lotu ptaka
LINK
parker - Wto Sty 18, 2005 11:02 am

To też już kiedyś wklejałam :evil:
DarioB - Wto Sty 18, 2005 11:42 am

Przepraszam zatem bardzo że uraziłem, nie czytając wszystkiego od deski do deski. Chyba będzie lepiej nic nie pisać niż narażać się na czyjś gniew.....
parker - Wto Sty 18, 2005 11:50 am

Nie chodzi o gniew, tylko o zasade sprawdzania przed napisaniem czegoś, czy przypadkiem tego jeszcze nie ma na forum. A że 2 razy pod rząd akurat moje wpisy się zdublowały ... :%
Marcin - Wto Sty 18, 2005 12:27 pm

... a po drugie - bardziej odpowiednimi dla Twego posta byłyby:
Dawny Gdańsk Strona Główna -> Dzieje się -> Na papierze, ekranie i w Mieście -> linki - dopisujcie!
lub
Dawny Gdańsk Strona Główna -> Forum ogólne -> Żuławy, Kaszuby, Kociewie i inne miejsca bliższe lub dalsze
I jeszcze jest pewna zasada wg której lepiej dopisać post do istniejącego (pasującego tematyczne) wątku, niż zakładać nowy. :glina:

Zoppoter - Wto Sty 18, 2005 12:28 pm

parker napisał/a:
Nie chodzi o gniew, tylko o zasade sprawdzania przed napisaniem czegoś, czy przypadkiem tego jeszcze nie ma na forum. A że 2 razy pod rząd akurat moje wpisy się zdublowały ... :%

Łaskawa Pani zechciej jednak powściągnąć swe słuszne skądinąd emocje. Sprawdzenie, czy ktos wcześniej czegoś nie zamieścił, bywa nader trudne zwazywszy, że kazdy inaczej może poruszoną przez siebie problematyke nazwac i zatytułować.

parker - Wto Sty 18, 2005 12:37 pm

Gdyby Pan Dario zajrzał do wspomnianych przez Pana Marcina odpowiednich ku temu wątków, z pewnością by zauważył obecność tychże linków umieszczonych przeze mnie :%