|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - Galeria w miejsce Bałtyku
Sabaoth - Czw Maj 19, 2005 10:23 am Temat postu: Galeria w miejsce Bałtyku Galeria w miejsce Bałtyku
Ktos juz wspomnial o tym (na marginesie ) w innym watku.
Cytat: | Prace budowlane mogą ruszyć na przełomie 2005 i 2006 r., jak tylko uzyskamy wszystkie niezbędne pozwolenia. Jeżeli tak się stanie, Galeria Bałtycka powitałaby pierwszych klientów jesienią 2007 r. |
Gdanszczanin - Czw Maj 19, 2005 12:02 pm
eee a ja już myślałem że chodzi o jakąś galerię sztuki
pumeks - Czw Maj 19, 2005 12:56 pm
Mało ci tego co wyprawiają państwo Artyści w galeriach już istniejących?
A swoją drogą właśnie się dowiedziałem że ten tekst w portalu Trojmiasto.pl jest autorstwa mojego brata.
parker - Czw Maj 19, 2005 1:04 pm
A czemu się porządnie nie podpisał?
pumeks - Czw Maj 19, 2005 1:07 pm
Bo to na razie występ gościnny i redaktorka nie wiedziała, czy podpisac go z nazwiska. Ale od czerwca bracki ma tam pracować na stałe.
Zoppoter - Czw Maj 19, 2005 1:10 pm
pumeks napisał/a: | Bo to na razie występ gościnny i redaktorka nie wiedziała, czy podpisac go z nazwiska. Ale od czerwca bracki ma tam pracować na stałe. |
Znaczy w portalu Trójmiasto, czy w Głosie Wybrzeża...?
wrangla - Czw Maj 19, 2005 1:15 pm
Zoppoter napisał/a: | Znaczy w portalu Trójmiasto, czy w Głosie Wybrzeża...? |
Głos się nie ukazuje.
Zoppoter - Czw Maj 19, 2005 1:26 pm
wrangla napisał/a: | Zoppoter napisał/a: | Znaczy w portalu Trójmiasto, czy w Głosie Wybrzeża...? |
Głos się nie ukazuje. |
O, nie wiedziałem... Ostatnio kupiłem Głos w 1981 roku na zyczenie rodziców, kiedy wbrew swoim proweniencjom był "Głos" bardziej antysocjalistyczny nz "Dziennik"...
wrangla - Wto Maj 24, 2005 9:51 pm
Galeria Bałtycka
danziger - Sro Maj 25, 2005 1:58 pm
Cytat: | Nowy budynek będzie miał 45 tys. metrów kwadratowych powierzchni. Dla porównania: Alfa Centrum na Przymorzu to 16 tys. mkw., a Manhattan - 23 tys. mkw. |
A mi się zawsze wydawało, że Alfa jest większa od Manhattanu (przynajmniej takie było wrażenie patrząc od środka)
Może dlatego, że w Manhattanie jeszcze tyle pustych stoisk, albo projektanci Manhattanu dali d... po prostu.....
parker - Sro Maj 25, 2005 2:03 pm
Manhattan jest zdecydowanie większy od Alfy. Ma 3 poziomy sklepów + spory fitness na ostatniej kondygnacji. W Alfie poziomy są dwa + kino. A i po obrysie chyba Alfa jest mniejsza.
Corzano - Sro Maj 25, 2005 2:06 pm
parker napisał/a: | A i po obrysie chyba Alfa jest mniejsza. |
Danziger, obrys robiłeś?
danziger - Sro Maj 25, 2005 2:25 pm
Corzano napisał/a: | parker napisał/a: | A i po obrysie chyba Alfa jest mniejsza. |
Danziger, obrys robiłeś? |
No właśnie nie, framuga ze mnie
To, że Manhattan jest większy to faktycznie można zobaczyć z zewnątrz, ale ja mówię o wrażeniu ze środka. Po prostu Manhattan wydaje się byc jakiś taki pusty, a w Alfie, ruch, tłok - sprawia to wrażenie, że Alfa jest większa
parker - Sro Maj 25, 2005 6:20 pm
A ja skłamałam - nie trzy, ale cztery poziomy sklepów + fitness
|
|