|
Dawny Gdańsk
|
 |
Poszukuję/mam/oddam - artystyczne zdjęcia gdańska poszukiwane!
elko - Sro Sty 04, 2006 12:03 am Temat postu: artystyczne zdjęcia gdańska poszukiwane! Szanowni!
Przygotowuję właśnie dla dużego wydawnictwa projekt okładek serii książek mocno z Gdańskiem związanych. Szukam dość gorączkowo linków, galerii, portfolio fotografii tego miasta. Kilka wszak warunków na wejściu:
1. Jak najdalej od komerchy w stylu "cyjanowe niebo nad Żurawiem". Ten akurat projekt wymaga czegoś na maxa subtelnego, wysmakowanego, może być czarno-białe.
2. Preferowane nastroje melancholijne.
3. I żeby palimpsestowość miasta ładnie wyszła: przenikanie się przeszłości i teraźniejszości.
4. I najchętniej Oliwa, stary Wrzeszcz, Jelitkowo, albo o! Dolne Miasto, skąd kiedyś podczas próby eksploracji musiałem się salwować ucieczką.
Pomożecie? Zachęcam: warto, wydawnictwo zacne, książki także, płacą za zdjęcia nieźle - a wszystko czego potrzebowałbym na teraz to prewki w malej rozdzielczosci (800x600 juz by wystarczyło).
Pozdrawiam wszystkich z jakże jednowymiarowo słowiańskiego Krakowa:)
przemo
fritzek - Sro Sty 04, 2006 12:49 am
Elou ziom
Zbastuj trochę ze stawianiem warunków. Przedstaw się najpierw, poczytaj forum, pooglądaj fotki
wrangla - Sro Sty 04, 2006 7:34 pm Temat postu: Re: artystyczne zdjęcia gdańska poszukiwane!
elko napisał/a: | Szukam dość gorączkowo linków, galerii, portfolio fotografii tego miasta. | Na tym forum jest sporo osób, które robią fajne, klimaciarskie zdjęcia Gdańska....
Pozwolę sobie podać link do galerii, w której znajdziesz ciekawe i piękne ujęcia: Galeria Mikołaja
A tu wątek, który pewnie tez Cię zainteresuje: "Akcja retro-stylizacja"
elko napisał/a: | Pozdrawiam wszystkich z jakże jednowymiarowo słowiańskiego Krakowa | :love:
fritzek napisał/a: | Zbastuj trochę ze stawianiem warunków. Przedstaw się najpierw, poczytaj forum, pooglądaj fotki | Etam, warunki muszą być.
Płaci, to wymaga.
DarioB - Pią Sty 06, 2006 11:41 am
Ja zapraszam do pooglądania zdjęć na mojej stronie. Masz tam ponad 15 tyś fotek po ponad 500kB każde
pumeks - Pią Sty 06, 2006 1:40 pm
DarioB napisał/a: | ponad 15 tyś fotek po ponad 500kB każde |
Chyba powinno być: po 500 PLN każde
DarioB - Pią Sty 06, 2006 7:31 pm
pumeks napisał/a: | DarioB napisał/a: | ponad 15 tyś fotek po ponad 500kB każde |
Chyba powinno być: po 500 PLN każde |
O ja głupia pipa, toż to tak właśnie miało być ;)
|
|