|
Dawny Gdańsk
|
 |
Bla bla bla - sitek
sitek - Sro Cze 07, 2006 2:20 pm Temat postu: sitek po jakimś czasie przerwy w przeglądniu niusów na niniejszej stronce wchodzę na forum i zauważam, ze w kilku watkach/podpisach etc pojawił sie sitek. nie wiedząc w czym rzecz, a chcąc zarazem rozwikłać tę misterną zagadkę, zakładam nowy wątek do skasowania, z zapytaniem "o co chodzi"?
Corzano - Sro Cze 07, 2006 2:40 pm
O funkcję [ you ] pisaną bez spacji przed i po "you". W efekcie pojawia się login zalogowanej osoby.
knovak - Sro Cze 07, 2006 4:32 pm
Wielki Brat i Matrix mają cię na oku, Gość
bassa - Czw Cze 08, 2006 12:14 am
Hih,no prześmieszny pomysł...alez zawirowania wywołal na FDG! Się obudzili nagle Małopiszacy!!Ze mna na czele...super.Wyrazy !!!
sitek - Czw Cze 08, 2006 8:39 am
przyznam, ze nie do konca rozumiem o co chodzi
czyzby owy sitek stał się chcąc niechcąc rasiakiem FDG?
knovak - Czw Cze 08, 2006 11:48 am
To pułapka na zalogowanych, skrypt automatycznie wstawia login przeglądającego forum w miejsce kodu [you ] bez spacji. Zobacz wyżej, albo wątek tutaj
sitek - Czw Cze 08, 2006 8:44 pm
sprytne! dobre! nawet baardzo! szacuneczek dla tego, kto na to wpadł!
w związku z tym, że (tylko?) ja posunąłem się aż do tego, żeby założyć jakże ważny (hehe) wątek w w/w sprawie, niniejszym wnioskuję o wpisywanie sie tu osób, które dały się nabrać na tenże jakże przebiegły trick
zgłaszam się jako pierwszy zatem
Gość, dotyczy to również Ciebie?
pozdr
Tequilla - Czw Cze 08, 2006 8:57 pm
Miło że Pamientaliście o mnie szkoda że tamtamy mi tego nie przekazały
Rumcajs - Czw Cze 08, 2006 10:14 pm
sitek napisał/a: |
w związku z tym, że (tylko?) ja posunąłem się aż do tego, żeby założyć jakże ważny (hehe) wątek w w/w sprawie, niniejszym wnioskuję o wpisywanie sie tu osób, które dały się nabrać na tenże jakże przebiegły trick |
Nie peniaj, wybrałeś całkiem niezły sposób. Niektórzy zapchali się w gruby gips proponując sPRAWcY, krowę, ciastko, film, a może nawet męża?, w ramach ofiary wotywnej
Ja na szczęście jestem regularnie wyautowany z forum, inaczej też bym jakieś cuda-wianki odstawiał
Wszedłem jak już było pozamiatane.
Chociaż cały czas czerwienię się jak buraczek, do myśli, że Zee właśnie [mnie] wybrała jako obiekt swojej platonicznej , a Danzi [mnie] chciał na Admina
Po głębszym namyśle dochodzę do wniosku, że taki skrypt [JU] przydałby się kurtyzanom do zmiany garniturka adoratorów. Wystawia taka "I love Gość", koniecznie nieplatonicznie! I po 20 minutach czeredka samczyków skacze sobie do gardeł twierdząc, że ona właśnie mnie, a nie ciebie patałachu! I hyc, nisza ekologiczna pozamiatana
Cytat: | Gość, dotyczy to również Ciebie? |
ofkors, że tak Gość
pazdrav z rzacholeckiej pieczary dudniącej od kręconych beczek
knovak - Pią Cze 09, 2006 10:30 am
Gipsowe propozycje to pikuś, gorzej że niektórym duma przesłoniła oczy i się śmiertelnie obrazili...
Grab - Sob Cze 10, 2006 10:03 am
HEHE Dobre, ja się nabrałem dowód tego naprzykład tutaj http://www.forum.dawnygda...r=asc&start=135 ale zaczeło mnie to niepokojić jak zauważyłem, że jestem obserwowany przez Mikołaja i przeszukałem cały pokój w poszukiwaniu ukrytej kamery zastanawia mnie tylko czy jeśli na forum będą w tym samym czasie dwie zalogowane osoby?? a może taka sytuacja nigdy się nie zdarza??
danziger - Sob Cze 10, 2006 7:49 pm
Grab napisał/a: | zastanawia mnie tylko czy jeśli na forum będą w tym samym czasie dwie zalogowane osoby?? a może taka sytuacja nigdy się nie zdarza?? |
No, z jednego komputera się nie da.
kalinowski11 - Pon Cze 12, 2006 5:00 pm
Muszę przyznać , że czuję się nieco zagubiony . Nie wiedziałem , że jestem tu taki popularny .
Co wątek , to kalinowski11 .
postman - Pon Cze 12, 2006 8:31 pm
To witaj w grupie trzymającej władze
Hochstriess - Nie Sie 13, 2006 7:29 pm Temat postu: Buehuehue Tak,tak ja tez sie dalam nabrac! Zanim doczytalam watek zrobilam gruntowny rachunek sumienia - a)czy juz sie wczesniej rejestrowalam na forum (bo zagladam od dawna), b)czy ktos podszyl sie pod mojego nicka i,brąboże, narozrabial,c)jest na forum ktos znajomy z kim rozmawialam na temat Miasta i Forum.
Pewnie bym sie zapytala,ale zdazylam doczytac!
|
|