|
Dawny Gdańsk
|
 |
Bla bla bla - uschnięta mysz
Strach - Sob Lip 01, 2006 10:23 pm
Corzano napisał/a: | seestrasse napisał/a: | już dawno cały personel Polskiej Filharmonii Bałtyckiej zostałby pożarty przez szczury |
Biedne szczurki. |
Właśnie
seestrasse - Sob Lip 01, 2006 11:08 pm
jesteś pewien, Strachu, że Twoje ostatnie zdjęcie jest w tym wątku koniecznie potrzebne...?
Corzano - Nie Lip 02, 2006 7:16 am
Zwierz, jak zwierz, choć ciekawszy niż wiele poprzednich.
Strach - Pon Lip 03, 2006 1:38 pm
seestrasse napisał/a: | jesteś pewien, Strachu, że Twoje ostatnie zdjęcie jest w tym wątku koniecznie potrzebne...? |
Życie nie składa się z samych pięknych widoków, a piękne widoki nie zawsze są piękne, jak popatrzeć z innej strony. Takie rzeczy jak to zdjęcie to też część rzeczywistości która nas otacza, chociaż rozumiem że może to naruszać odczucia estetyczne niektórych Osób.
Być może mam granicę brzydkie/ładne gdzieś poprzesuwane. Jeżeli to zdjęcie wam przeszkadza to usuńcie je .
Robiąc zdjęcia starych napisów często słyszę od ludzi " dlaczego fotografuje pan najbrzydsze domy" - różne są punkty widzenia.
fritzek - Pon Lip 03, 2006 4:29 pm
O zdechłym gryzoniu.
Ja też fotografuję zdechłe zwierzaki i mnóstwo innych rzeczy uważanych powszechnie za brzydkie, odpychające, wręcz obrzydliwe. Zdjęcie Stracha jest wg mnie oki. Dobra kompozycja, ostrość i harmonijna kolorystyka. To powiedziałam "ja, jako fotograf"
seestrasse - Wto Lip 04, 2006 1:04 pm
Straszku, masz całkowicie rację. tylko że focenie brzydkich bydunków, a publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt oraz zwierząt w stanie daleko posuniętego rozkładu mnie osobiście wydaje się bezcelowe. z pewnością na tym forumie.
a zdjęcia ja z pewnością nie usunę. urząd przy Mysiej dzięki bogu już nie istnieje
Corzano - Wto Lip 04, 2006 1:52 pm
seestrasse napisał/a: | publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt |
Żywe czy matwe - jeden czort: tak samo są gdańskie i tak samo nie związane z tematem forum, choć te martwe są bardziej dawne niż te żywe.
seestrasse - Wto Lip 04, 2006 1:55 pm
zaraz utłukę malowniczo kilka much i wrzucę foty...
Corzano - Wto Lip 04, 2006 1:58 pm
Ale odczekaj ze dwa tygodnie, niech się ususzą.
Aleś zadziorna ostatnio.
seestrasse - Wto Lip 04, 2006 2:10 pm
no właśnie też pomyślałam, aby te muchi stare były choć ciut
ja nie jestem zadziorna... ja mam swoje zdanie po prostu...
Strach - Wto Lip 04, 2006 3:37 pm
seestrasse napisał/a: | Straszku, masz całkowicie rację. tylko że focenie brzydkich bydunków, a publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt oraz zwierząt w stanie daleko posuniętego rozkładu mnie osobiście wydaje się bezcelowe. z pewnością na tym forumie.
a zdjęcia ja z pewnością nie usunę. urząd przy Mysiej dzięki bogu już nie istnieje |
To nie jest zwykła "mysz". To zwierzę które zostało poczęstowane różowymi chrupkami w piwnicy. Stąd to uschnięcie.
jayms - Wto Lip 04, 2006 4:05 pm
Strach napisał/a: | seestrasse napisał/a: | Straszku, masz całkowicie rację. tylko że focenie brzydkich bydunków, a publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt oraz zwierząt w stanie daleko posuniętego rozkładu mnie osobiście wydaje się bezcelowe. z pewnością na tym forumie.
a zdjęcia ja z pewnością nie usunę. urząd przy Mysiej dzięki bogu już nie istnieje |
To nie jest zwykła "mysz". To zwierzę które zostało poczęstowane różowymi chrupkami w piwnicy. Stąd to uschnięcie. |
Coś nieświeże musiały być te chrupki,skoro tak bardzo jej zaszkodziły.
fritzek - Wto Lip 04, 2006 5:47 pm
Powinno być "Uschnięty mysz" w tytule wątku:hihi:
Swoją drogą, to chyba dopsz, że ja Wam nie pokazuję wszystkich moich zdjęć...
Makabunda - Wto Lip 04, 2006 6:07 pm
fritzek napisał/a: | Powinno być "Uschnięty mysz" w tytule wątku:hihi:
|
Ty to masz wzrok Ja nie widzę tej róznicy. Zwłaszcza, że owa róznica mogła uschnąć as well.
kuoni - Pon Sie 07, 2006 10:57 pm
Może to stary poniemiecki myszen,a wy tak na Autora huziem.....
|
|