Dawny Gdańsk

Bla bla bla - uschnięta mysz

Strach - Sob Lip 01, 2006 10:23 pm

Corzano napisał/a:
seestrasse napisał/a:
już dawno cały personel Polskiej Filharmonii Bałtyckiej zostałby pożarty przez szczury :wink:

Biedne szczurki. :mrgreen: :wink:

Właśnie :II

seestrasse - Sob Lip 01, 2006 11:08 pm

jesteś pewien, Strachu, że Twoje ostatnie zdjęcie jest w tym wątku koniecznie potrzebne...? :hmmm:
Corzano - Nie Lip 02, 2006 7:16 am

Zwierz, jak zwierz, choć ciekawszy niż wiele poprzednich.
Strach - Pon Lip 03, 2006 1:38 pm

seestrasse napisał/a:
jesteś pewien, Strachu, że Twoje ostatnie zdjęcie jest w tym wątku koniecznie potrzebne...? :hmmm:

Życie nie składa się z samych pięknych widoków, a piękne widoki nie zawsze są piękne, jak popatrzeć z innej strony. Takie rzeczy jak to zdjęcie to też część rzeczywistości która nas otacza, chociaż rozumiem że może to naruszać odczucia estetyczne niektórych Osób.
Być może mam granicę brzydkie/ładne gdzieś poprzesuwane. Jeżeli to zdjęcie wam przeszkadza to usuńcie je .

Robiąc zdjęcia starych napisów często słyszę od ludzi " dlaczego fotografuje pan najbrzydsze domy" - różne są punkty widzenia.

fritzek - Pon Lip 03, 2006 4:29 pm

O zdechłym gryzoniu.
Ja też fotografuję zdechłe zwierzaki i mnóstwo innych rzeczy uważanych powszechnie za brzydkie, odpychające, wręcz obrzydliwe. Zdjęcie Stracha jest wg mnie oki. Dobra kompozycja, ostrość i harmonijna kolorystyka. To powiedziałam "ja, jako fotograf" :mrgreen:

seestrasse - Wto Lip 04, 2006 1:04 pm

Straszku, masz całkowicie rację. tylko że focenie brzydkich bydunków, a publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt oraz zwierząt w stanie daleko posuniętego rozkładu mnie osobiście wydaje się bezcelowe. z pewnością na tym forumie.
a zdjęcia ja z pewnością nie usunę. urząd przy Mysiej dzięki bogu już nie istnieje :D

Corzano - Wto Lip 04, 2006 1:52 pm

seestrasse napisał/a:
publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt

Żywe czy matwe - jeden czort: tak samo są gdańskie i tak samo nie związane z tematem forum, choć te martwe są bardziej dawne niż te żywe. :wink:

seestrasse - Wto Lip 04, 2006 1:55 pm

zaraz utłukę malowniczo kilka much i wrzucę foty... :haha:
Corzano - Wto Lip 04, 2006 1:58 pm

Ale odczekaj ze dwa tygodnie, niech się ususzą. :P
Aleś zadziorna ostatnio. :wink:

seestrasse - Wto Lip 04, 2006 2:10 pm

no właśnie też pomyślałam, aby te muchi stare były choć ciut :hihi:
ja nie jestem zadziorna... ja mam swoje zdanie po prostu... :oops: :D

Strach - Wto Lip 04, 2006 3:37 pm

seestrasse napisał/a:
Straszku, masz całkowicie rację. tylko że focenie brzydkich bydunków, a publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt oraz zwierząt w stanie daleko posuniętego rozkładu mnie osobiście wydaje się bezcelowe. z pewnością na tym forumie.
a zdjęcia ja z pewnością nie usunę. urząd przy Mysiej dzięki bogu już nie istnieje :D

To nie jest zwykła "mysz". To zwierzę które zostało poczęstowane różowymi chrupkami w piwnicy. Stąd to uschnięcie.

jayms - Wto Lip 04, 2006 4:05 pm

Strach napisał/a:
seestrasse napisał/a:

To nie jest zwykła "mysz". To zwierzę które zostało poczęstowane różowymi chrupkami w piwnicy. Stąd to uschnięcie.

Coś nieświeże musiały być te chrupki,skoro tak bardzo jej zaszkodziły. :hihi:

fritzek - Wto Lip 04, 2006 5:47 pm

Powinno być "Uschnięty mysz" w tytule wątku:hihi:
Swoją drogą, to chyba dopsz, że ja Wam nie pokazuję wszystkich moich zdjęć... :P

Makabunda - Wto Lip 04, 2006 6:07 pm

fritzek napisał/a:
Powinno być "Uschnięty mysz" w tytule wątku:hihi:

Ty to masz wzrok :wow: Ja nie widzę tej róznicy. Zwłaszcza, że owa róznica mogła uschnąć as well.

kuoni - Pon Sie 07, 2006 10:57 pm

Może to stary poniemiecki myszen,a wy tak na Autora huziem..... :???: