Dawny Gdańsk

Bla bla bla - 3 city ink - Marzenie zmaterializowane...

groszek - Wto Lip 05, 2011 1:18 am
Temat postu: 3 city ink - Marzenie zmaterializowane...
Mikołaj zgodził się bym umieściła zajawkę. Mikołaj dziękuję :mrgreen: :LL:
1.07. została otwarta galeria sztuki 3 city ink połączona z salonem tatuażu i piercingu.
W galerii są wystawione prace absolwentów naszej ASP oraz studentów tejże uczelni...kameralne pomieszczenie stylizowane na pin-up-girl :wink: kanapy i miejsce by posiedzieć..pogadać..popatrzeć..hmmm może zakupić obraz... może mały tatuaż...kolczyk..tyle możliwości...
Urzeczywistniło się marzenie mojego dziecka...absolwentki wydz.sztuki UMK (min :hihi: )
Strona www... dopiero "robi się" na serwer...jak by co to proszę na FB...
(Echhh..na fotach wychodzę fataaalniee no chyba że BijouM mi robi :haha: )
http://www.facebook.com/p...104689592958537
Zapraszamy wszystkich do Gdyni na ul. Władysława IV vis a vis ZUSu blisko SKM.

Dostojny Wieśniak - Wto Lip 05, 2011 2:21 am

Cytat:
1.07. została otwarta galeria sztuki 3 city ink połączona z salonem tatuażu i piercingu.
Gratuluje i proszę wybaczyć dyletantowi - co to jest piercing? :wink:
groszek - Wto Lip 05, 2011 2:47 am

Dostojny Wieśniak napisał/a:
Gratuluje

Dzięki D.W.... :mrgreen:
Może nic nie wyjdzie..może strzeli sie bankruta.........ale trzeba próbować...ryzyk /fizyk...niż żałować iż nic się nie robiło. Przecież świat kręci się na zrealizowanych marzeniach.. :wink:
co to jest piercing?

Eeej :hiihihi: naprawdę chcesz wiedzieć..? Pewnie wiesz , tylko droczysz się .Takie tam kolczyki ..można je zakładać tu i tam.
Ale trzeba skończyć kurs prowadzony przez anestezjologa...i jałowo wszystko zakładać.

bijouM - Czw Lip 07, 2011 1:09 pm

Kod:
(Echhh..na fotach wychodzę fataaalniee no chyba że BijouM mi robi  )

bo ja wybitnie uzdolniona jestem w wielu kwestiach

gratulejszyny i powodzenia..

danielewicz - Nie Lip 17, 2011 6:23 pm

Lubię to! :hihi:
I nie wykluczone że się skorzysta :hmm:

Dieter - Pon Lip 18, 2011 12:17 am

- co to jest piercing? :wink:

Jak chcesz sie zrobic brzydki, to zrob piercing. Jak zmadrzejesz, to je usuniesz. :dziadek:
Jak chcesz sie zrobic brzydalem na cale zycie, to daj sobie zrobic tattoo. :głupi_ty:

bijouM - Pon Lip 18, 2011 3:42 pm

Dieter napisał/a:
Jak chcesz sie zrobic brzydalem na cale zycie, to daj sobie zrobic tattoo. :głupi_ty:

:???:

ja tam całkiem fajna jestem :oops:

groszek - Wto Lip 19, 2011 10:15 pm

Dieter napisał/a:
Jak chcesz sie zrobic brzydki, to zrob piercing. Jak zmadrzejesz, to je usuniesz.
Jak chcesz sie zrobic brzydalem na cale zycie, to daj sobie zrobic tattoo

Hmmm..o gustach sie nie dyskutuje...ale zaraz taka publiczna dezaprobata....troszke tolerancji.... :mrgreen: czy ja sie wypowiadam np. jedz tyle a bedziesz brzydalem i do tego chorym brzydalem... nikt nikogo nie zmusza do odwiedzania salonu a wszystkich chętnych zapraszamy :zgooda:
bijouM napisala:
Cytat:
ja tam całkiem fajna jestem

BijouM ..Ty śliczna jesteś :==