|
Dawny Gdańsk
|
 |
Bla bla bla - 3 city ink - Marzenie zmaterializowane...
groszek - Wto Lip 05, 2011 1:18 am Temat postu: 3 city ink - Marzenie zmaterializowane... Mikołaj zgodził się bym umieściła zajawkę. Mikołaj dziękuję
1.07. została otwarta galeria sztuki 3 city ink połączona z salonem tatuażu i piercingu.
W galerii są wystawione prace absolwentów naszej ASP oraz studentów tejże uczelni...kameralne pomieszczenie stylizowane na pin-up-girl kanapy i miejsce by posiedzieć..pogadać..popatrzeć..hmmm może zakupić obraz... może mały tatuaż...kolczyk..tyle możliwości...
Urzeczywistniło się marzenie mojego dziecka...absolwentki wydz.sztuki UMK (min )
Strona www... dopiero "robi się" na serwer...jak by co to proszę na FB...
(Echhh..na fotach wychodzę fataaalniee no chyba że BijouM mi robi )
http://www.facebook.com/p...104689592958537
Zapraszamy wszystkich do Gdyni na ul. Władysława IV vis a vis ZUSu blisko SKM.
Dostojny Wieśniak - Wto Lip 05, 2011 2:21 am
Cytat: | 1.07. została otwarta galeria sztuki 3 city ink połączona z salonem tatuażu i piercingu. | Gratuluje i proszę wybaczyć dyletantowi - co to jest piercing?
groszek - Wto Lip 05, 2011 2:47 am
Dostojny Wieśniak napisał/a: | Gratuluje |
Dzięki D.W....
Może nic nie wyjdzie..może strzeli sie bankruta.........ale trzeba próbować...ryzyk /fizyk...niż żałować iż nic się nie robiło. Przecież świat kręci się na zrealizowanych marzeniach..
Dostojny Wieśniak napisał/a: | co to jest piercing? |
Eeej naprawdę chcesz wiedzieć..? Pewnie wiesz , tylko droczysz się .Takie tam kolczyki ..można je zakładać tu i tam.
Ale trzeba skończyć kurs prowadzony przez anestezjologa...i jałowo wszystko zakładać.
bijouM - Czw Lip 07, 2011 1:09 pm
Kod: | (Echhh..na fotach wychodzę fataaalniee no chyba że BijouM mi robi ) |
bo ja wybitnie uzdolniona jestem w wielu kwestiach
gratulejszyny i powodzenia..
danielewicz - Nie Lip 17, 2011 6:23 pm
Lubię to!
I nie wykluczone że się skorzysta
Dieter - Pon Lip 18, 2011 12:17 am
Dostojny Wieśniak napisał/a: | - co to jest piercing? |
Jak chcesz sie zrobic brzydki, to zrob piercing. Jak zmadrzejesz, to je usuniesz.
Jak chcesz sie zrobic brzydalem na cale zycie, to daj sobie zrobic tattoo.
bijouM - Pon Lip 18, 2011 3:42 pm
Dieter napisał/a: | Jak chcesz sie zrobic brzydalem na cale zycie, to daj sobie zrobic tattoo. |
ja tam całkiem fajna jestem
groszek - Wto Lip 19, 2011 10:15 pm
Dieter napisał/a: | Jak chcesz sie zrobic brzydki, to zrob piercing. Jak zmadrzejesz, to je usuniesz.
Jak chcesz sie zrobic brzydalem na cale zycie, to daj sobie zrobic tattoo |
Hmmm..o gustach sie nie dyskutuje...ale zaraz taka publiczna dezaprobata....troszke tolerancji.... czy ja sie wypowiadam np. jedz tyle a bedziesz brzydalem i do tego chorym brzydalem... nikt nikogo nie zmusza do odwiedzania salonu a wszystkich chętnych zapraszamy
bijouM napisala:
Cytat: | ja tam całkiem fajna jestem |
BijouM ..Ty śliczna jesteś
|
|