|
Dawny Gdañsk
|
 |
Akademia Rzygaczy - Spotkanie z ciekawym cz³owiekiem :)
Grün - Sro Sie 25, 2004 2:58 pm Temat postu: Spotkanie z ciekawym cz³owiekiem :) W³a¶nie - do¶æ w sumie przypadkowo - pozna³em pana Janusza Ciemno³oñskiego - kilka chwil rozmowy wystarczy³o, by stwierdziæ, ¿e (zgodnie z moimi przypuszczeniami) jest on 100% Rzygaczem, a w³a¶ciwie Wielkim Rzygaczem. Bardzo go zainteresowa³a Akademia - a pewnie i my mo¿emy siê od niego bardzo wiele ciekawych rzeczy dowiedzieæ...
pumeks - Sro Sie 25, 2004 6:48 pm Temat postu: Re: Spotkanie z ciekawym cz³owiekiem :)
Grün napisa³/a: | jest on 100% Rzygaczem, a w³a¶ciwie Wielkim Rzygaczem |
W to nie w±tpiê S³uchaj, a mo¿e on albo ktos inny na PG podsun±³by Ci jaki¶ inny konterfekt prof. Stankiewicza? bo ten m³odzieñczy, który jest w Galerii, budzi u wszystkich - jak zauwa¿y³em - u¶miech.
Grün - Sro Sie 25, 2004 8:20 pm
Teraz, jak juz mam przetarte sciezki w zakladzie historii to juz pewnie bez problemu. Pani tam pracujaca zazadala dzisiaj zeby jej dac wizytowke Akademii bedzie pretekst zeby podpytac o zdjecie Stankiewicza (ktory Wielkim Rzygaczem byl)
Sabaoth - Sro Sie 25, 2004 11:16 pm
To teraz musisz zaprojektowaæ i wydrukowaæ wizytówki. Akademia siê formalizuje, st±d ju¿ prosta droga do stowarzyszenia, albo czego¶ podobnego.
Grün - Czw Sie 26, 2004 9:51 am
Wizytówki to ja ju¿ mam - wprawdzie zosta³y totalnie skrytykowane, ale jak na razie zadzia³a³o motto Akademii i na krytyce siê skoñczy³o
|
|