|
Dawny Gdańsk
|
 |
Sprawy techniczne - Błąd w emotikonie
Marek Z - Sro Wrz 01, 2004 8:10 pm Temat postu: Błąd w emotikonie Panie Architekcie !
Uprzejmie donoszę, że po wybraniu zielonego emota (taki z kitkiem do góry), w tekście posta pojawia się pomarańczowa główka drapiąca się w brodę. Oba emoty mają skrót:
: hmm : - i to jest chyba powód złego wyświetlania. Zgadłem ?
alberht - Sro Wrz 01, 2004 9:53 pm
jeżeli są 2 emotikony o takim samym skrócie, to wyświetlany jest pierwszy na liście /wyżej/, bo potem funkcja zamieniająca ciąg znaków na inny /skrót na adres obrazka/ nie odnajduje takiego takiego ciągu znaków, więc nic już nie zmienia
Mikołaj - Sro Wrz 01, 2004 11:02 pm
Cytat: | to wyświetlany jest pierwszy na liście |
było dokładnie odwrotnie. było ponieważ
i przy okazji -wcięło mi razem z 200 innymi Twojego maila Marek z emotami
Marcin - Sro Wrz 01, 2004 11:06 pm
Starczy już tych emotów. ;)
alberht - Czw Wrz 02, 2004 3:50 pm
Mikołaj napisał/a: | Cytat: | to wyświetlany jest pierwszy na liście |
było dokładnie odwrotnie. było ponieważ |
możliwe - pisałem z pamięci, w każdym razie jak już raz zmieni, to za drugim nie zmienia, bo nie ma czego, czasem administratorzy popełniają błąd i w pole 'opis' /lub podobne przy dodawaniu emotki, nie pamietam/ wstawiają to samo, co w ciąg znaków, który ma być zamieniany na emotkę i emotki po wstawieniu się krzaczą, ale to tak by the way ;)
Mikołaj - Czw Wrz 02, 2004 3:53 pm
Dziękuje za pomoc i zainteresowanie
alberht - Czw Wrz 02, 2004 4:39 pm
zawsze do usług ;)
Corzano - Czw Maj 12, 2005 12:40 pm
Nie chcę tworzyć nowego wątku dla takiego drobiazgu, więc wybaczcie, że tutaj. Znalazłem jeszcze jeden emotikon jednej z podstawowych czynności fizjologicznych użytkowników FDG.
Grün - Czw Maj 12, 2005 7:20 pm
No z tym wypuszzcaniem nosem to już lekka przesada
parker - Czw Maj 12, 2005 7:34 pm
Świetny
Proszę dołączyć do listy
Sabaoth - Nie Maj 15, 2005 8:50 pm
Próba emotika
|
|