Dawny Gdańsk

Sprawy techniczne - Problem Wiercipietka

Krzysztof - Nie Lis 01, 2020 10:56 am
Temat postu: Problem Wiercipietka
Okrężną drogą dostałem takie zapytanie.
Cytat:
Czy wiesz może co się stało z forum.dawnygdansk? Od kilku tygodni próbuję się zalogować (po długiej przerwie) i nie mogę . Funkcja odzyskiwania hasła nie działa, rejestracja nowego użytkownika nie działa … zamknęli na amen?
Pozdrawiam
Piotr

pumeks - Pon Lis 02, 2020 8:08 am

Wiadomość na PW
Wiercipietek - Pon Lis 02, 2020 9:00 am

A jednak sie kręci :)
Dzięki panowie!

Wiercipietek - Czw Lis 10, 2022 10:13 pm

Znowu mam problem z logowaniem. Funkcja odzyskiwania hasła (generowania nowego) wywala jakieś tajmałty. Coś w ustawieniech portów pogrzebane?
Mikołaj - Czw Lis 24, 2022 10:04 pm

Zrób printscreena następnym razem, tak to trudno powiedzieć. Nic nie było grzebane
Zbych - Wto Gru 06, 2022 4:53 pm

Tak przy okazji: Od dłuższego czasu podczas logowanie pierwsze wpisanie hasła jest ignorowane i następuje powrót do sytuacji sprzed próby logowania. Dopiero powtórne logowanie daje efekt. Nie pisałem o tym wcześniej, bo przypuszczałem, że może być to efektem walki z botami, a mocno upierdliwe nie jest. Skoro jednak temat logowania został poruszony...
zreimizak - Sro Gru 07, 2022 3:05 pm

[quote="Zbych"]Tak przy okazji: Od dłuższego czasu podczas logowanie pierwsze wpisanie hasła jest ignorowane i następuje powrót do sytuacji sprzed próby logowania. Dopiero powtórne logowanie daje efekt. Nie pisałem o tym wcześniej, bo przypuszczałem, że może być to efektem walki z botami, a mocno upierdliwe nie jest. Skoro jednak temat logowania został poruszony...[/quote

U mnie w Niemczech problem ten sam

Wiercipietek - Czw Sty 26, 2023 6:02 pm

No czy tylko ja mam takie przygody?
Próby wygenerowania nowego hasła kończą się takim komunikatem (win10, chrome):

seestrasse - Czw Sty 26, 2023 8:33 pm

Zbych napisał/a:
Tak przy okazji: Od dłuższego czasu podczas logowanie pierwsze wpisanie hasła jest ignorowane i następuje powrót do sytuacji sprzed próby logowania. Dopiero powtórne logowanie daje efekt.

Mam tak samo ale idzie się przyzwyczaić :wink:

Krzysztof - Wto Sty 31, 2023 5:07 pm

Przez Facebooka dotarła do mnie taka wiadomość:
Cytat:
Radosław Srokowski
próbowałem założyć konto, ale admin nie odpowaiada. Nie mam potwierdzenia