|
Dawny Gdańsk
|
 |
Żuławy, Kaszuby, Kociewie i inne miejsca bliższe lub dalsze - ciekawe...
Kasia_57 - Sro Paź 06, 2004 6:11 pm Temat postu: ciekawe... http://malbork.naszemiast...nia/408037.html
knovak - Sro Paź 06, 2004 8:58 pm
Mówisz i masz!
Petelka - Sro Paź 06, 2004 9:09 pm
Ojejku, a ja byłam tak blisko i nie zajechałam.
knovak - Sro Paź 06, 2004 9:16 pm
A to tuż przy szosie jest...
Kasia_57 - Sro Paź 06, 2004 9:24 pm
no właśnie ja też systematycznie omijałam w ciągłym biegu...
Petelka - Sro Paź 06, 2004 9:32 pm
Cytat: | no właśnie ja też systematycznie omijałam w ciągłym biegu... |
Kasiu, jeszcze pół października przed nami... a może i początek listopada okaże się łaskawy?
seestrasse - Czw Paź 07, 2004 1:11 am
och, bylam tam, dokladnie w listopadzie 2002, kiedy dokladnie przegladalismy trase zulawskiej waskiej... przerazily mnie puszki po piwie lezace tuz obok szczatków. Chwile wczesniej w zrujnowanych warsztatach kolejki w Lisewie odkrylismy wielkie smietnisko. A na nim KSIAZKI...
Plakac mi sie chcialo. Zulawy pokazaly swoje pazury.
zimowit - Czw Paź 07, 2004 8:07 pm
Ossuarium, niesamowite miejsce, przejeżdżam tamtędy i nie wiem, ze tam jest... Szkoda tylko, ze takie zaniedbane, ale, niestety, jak większość tego typu miejsc w naszym kraju.
Kasiu, ponawiam pytanie: mam takie małe przeczucie, ze mieszkasz w Gdańsku na Zaspie. Czy się mylę? Może tak. Myślę, że znajdziemy mnóstwo wspólnych tematów.
pozdrawiam
Petelka - Czw Paź 07, 2004 10:22 pm
Cytat: | Kasiu, ponawiam pytanie: mam takie małe przeczucie, ze mieszkasz w Gdańsku na Zaspie. |
Zimowicie, musisz niestety poczekać na odpowiedź, bo dziś/jutro Kasia jest mocno zajęta, a potem wybywa na parę dni. Ale na pewno Ci odpowie.
|
|