|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - Jesienny Haffner
Piotr - Pon Lis 01, 2004 1:44 pm Temat postu: Jesienny Haffner Może ktoś jeszcze nie widział Haffnera w sopockim parku. Zapraszam do pogłaskania bucika.
Piotr
Pietrucha - Pon Lis 01, 2004 2:46 pm
Widział, widział
http://www.forum.dawnygda...topic.php?t=794
Piotr - Pon Lis 01, 2004 3:07 pm
Faktycznie coś mi chodziło po główce, że był wątek z Haffnerem.
Na usprawiedliwienie mam tylko tyle, że tamtem jest bardzo wodnisty a mój suchy.
Piotr
Sabaoth - Pon Lis 01, 2004 3:27 pm
Ale Twój też pisany jest z małej litery
Piotr - Pon Lis 01, 2004 4:02 pm
Znaczy się z małej litery - Haffner? Nie skumałem.
Piotr
Piotr - Pon Lis 01, 2004 4:07 pm
O jasny gwint, nie zauważyłem. Ale jaja. A stałem dzisiaj, gapiłem, foty sporządzałem, córka fociła i nikt nie zauważył.
Niezły numer.
Piotr
Sabaoth - Pon Lis 01, 2004 4:09 pm
Nie czyta sie Forum, co?
Piotr - Pon Lis 01, 2004 4:20 pm
Sie czyta ale trochę niedokładnie.
A tak przy okazji - nie sprawia Ci kłopotu czytanie postów pisanych z polskimi języczkami?
Może lepiej pisac bez nich? Mam kuzyna na antypodach (byłego zreszta sopociaka) i pisujac do niego musze się stale pilnować żeby pisać nie uzywając takich różnych dziwactw.
Piotr
knovak - Pon Lis 01, 2004 6:52 pm
Hmmm, chyba co innego pisanie maili (bezogonkowych lub ogonkowych) a co innego pisanie na forum dostepnym przez przeglądarkę i kodowanym w ISO
Piotr - Pon Lis 01, 2004 6:56 pm
Tyż prawda.
Piotr
Sabaoth - Pon Lis 01, 2004 7:18 pm
Cytat: | A tak przy okazji - nie sprawia Ci kłopotu czytanie postów pisanych z polskimi języczkami? |
Nic, a nic. W domu mam Win XP po polsku i klawiaturę szwedzka (pisanie języczków sprawia mi kłopot, ale nauczyłem się polskiego układu klawiatury na pamięć ). W pracy i w innych miejscach mam najczęściej do czynienia z Win 2000 albo Win XP po szwedzku, tyle że te systemy obsługują Unicode i wyświetlają mi polskie znaki.
seestrasse - Pon Lis 01, 2004 9:28 pm
Sabaoth napisał/a: | mam najczęściej do czynienia z Win 2000 albo Win XP |
czy nie lepiej z MacOs? (przepraszam, ze OT)
Sabaoth - Pon Lis 01, 2004 10:45 pm
Cytat: | czy nie lepiej z MacOs? |
Na takim sprzęcie pracuję jaki mi dają.
|
|