Wysłany: Pon Paź 06, 2008 6:27 pm który kościół najlepszy do ślubu
Witam, temat trochę egzotyczny ale proszę forumiczów o podpowiedzi w wyborze kościoła w Gdańsku gdzie wraz z moją narzeczoną mogłbym "wstąpić" w związek malżeński. Szukamy jakiegoś malego, kameralnego i jednocześnie "z historią" kościółka w zasadzie w całym Gdańsku.
Kościół św. Trójcy polecam też mam plany związane z tym kościołem i moją ukochaną Ma on coś w sobie, co bardzo mnie urzekło kiedy byłem tam pierwszy raz...
Przejedź się do Palczewa. Nawet jeżeli się nie zdecydujecie na to miejsce, to przeżycie będzie warte czasu, jaki na to poświęcicie. Kompletu dopełnia Pleban, góral przeflancowany na Żuławy. Równie klimatyczny kościół a w zasadzie cerkiew w Cyganku z czystym sumieniem mogę polecić.
z tym ostaszewem to ciekawy pomysł moja mama pochodzi z niedalej\kiej wsi ale byłby problem z transportem ludzi do knajpy bo planujemy w gdańsky, kościół św. trójcy jest fajnym pomysłem tak samo jak kościółek w oliwie, wiem bo moja koleżanka tam brała ślub i było bardzo fajnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum