Zbyt kulturalnym kierowcą jestem na takie zachowania
Ludziom się drastycznie zmienia mentalnośc przy zmianie środka transportu. Ta sama osoba jest kims innym jako pieszy, kimś innym jako cyklista i jeszcze kimś innym jako automobilista. Nie wiem dlaczego tak jest, u siebie raczej nie obserwuję takich metamorfoz. Ale jednak z reguły tak to wygląda...
Ludziom się drastycznie zmienia mentalnośc przy zmianie środka transportu. Ta sama osoba jest kims innym jako pieszy, kimś innym jako cyklista i jeszcze kimś innym jako automobilista. Nie wiem dlaczego tak jest, u siebie raczej nie obserwuję takich metamorfoz. Ale jednak z reguły tak to wygląda...
Ja też jestem ZAWSZE kulturalna, niezależnie od punktu siedzenia
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
A ja zauważyłem pewną prawidłowość (uwaga wypowiedź może zostać uznana za niepoprawną politycznie) szwedzi za kierownicą są dużo bardziej kulturalni na drogach niż osoby o śniadej cerze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum