No cholera - niestety nic nie mogę poradzić. Akademię testuję dla Opery, bo sam jej używam, i Misiów, bo ich używa większość ciemnej ludzkości. Nie mam pojęcia jak zrobić, żeby działało pod godżillą.
Pozwolę sobie kontynuować zboczenie czołgowo-transporterowe.
Znacie tę stronę: grupa rekonstrukcyjna POMERANIA 1945 ?
W szczególności polecam wam galerię.
Pozazdrościć chlopakom inicjatywy, chęci i pasji. Widać przykladają się nieźle
...ale uwaga!! "Wróg" nie śpi!! po drugiej stronie okopów również dzieją się ciekawe rzeczy..
Czyli Mozilla wyszła na zakałę Ciekawe co na to Wrangla?
Wrangla była, jest i będzie fanką Mozilli
A na czarne litery na czarnym tle jest lekartwo: Ctrl+A
tia.....
danziger był fanem mozilli, czy jest nadal - trudno mu się zdecydować, a czy będzie to nikt jeszcze nie wie
Ale konkretnie: ctrl+a nie pomaga - owszem po zaznaczeniu cały inny tekst jest biały i wyraźny, ale akurat nie w tym okienku ("dzisiejsze rocznice").....
dla ludzi myślących kategoriami obowiązującymi wśród Rzygaczy i osób zaprzyjaźnionych
Nie wiedziałem, że u Rzygaczy OBOWIĄZUJĄ jakieś wytyczne co do tego, jak wolno myśleć, a jak nie... czy mogę prosić o pisemną listę, żebym mógł się do niej ustosunkować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum