Jak wstawić filmik, na którym Mikołaj po raz kolejny (i znienacka) występuje w roli eksperta?
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
tego Wam właśnie zazdroszczę będąc tu na obczyźnie .
ale na szczescie jest internet i wiadomości są na bieżąco .
a jako zadośćuczynienie mam tą świadomość , że już od małego dziecka miałem szansę poznawać wszelkie zabytki Gdańska ( i nie tylko Gdańska) dzięki mojemu ojcu , ktory pracował dużo, dużo lat w PPKZ
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Ostatnio zmieniony przez parker Sob Sie 04, 2007 8:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
No cóż... to było prawdziwe wystąpienie, nie taka partyzantka jak nasza
Przy okazji interpelacji w sprawie Doliny Radości pojawiła się ciekawa informacja o odtworzeniu "okna na morze" w parku.
Ponoć kilka lat temu ZDiZ rozpoczął wycinkę drzew na osi, ale wszysko zatrzymało sie na drzewach przy jakiejś szkole. Teraz sprawa jest otwarta
Jarosław Gorecki napisał/a:
Oś widokowa z Parku Oliwskiego na morze bedzie !!! juz wkrótce rozpoczną sie prace nad jej odtworzeniem. mam na pismie pozytyną odpowiedź na moj wniosek.
Pozdrawiam serdecznie no i oczywiśćie Wesołych Świąt:-)
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum