Nadal przebywa tam towarzystwo spod ciemnej gwiazdy? Pamietam, ze kiedys jak sie wchodzilo to rozmowy przycichaly, wzrok kierowal sie ju Tobie...... Extra atmosfera kufloteki, podejrzewam ze obawiano sie "trzecich uszu" Jednak kiedy wchodzili uczniowie CKUMiE w mundurkach to kazdy byl do nich przyzwyczajony. Nawet miejsca byly ustepowane przy lawach (bo siedzacych nie bylo) .
Czy ktos (sorry za zejscie z tematu) jest tutaj z CKUMiE kto jeszczez pamieta te czasy? Pana od elektromechaniki w okularkach, motyle na korytarzach, palenie papierochwo za szkola, na placyku kolo tej kufloteki? Otwarcie swietlicy szkolnei bufetu w "kazamatach" szkoly....pania Maczke Kierownika Warsztatow, panowo od W-F-u (pana J., i De Fauness'a) Panie od polskiego ....jedna pamietam bardzo "GORACA"....czesto teraz widuje ja w towarzysztwie meza (kolegi z mojej starej klasy)...Pania z "maszyn"....to byly piekne dni...Bardzo czesto do nich wracam...te diskoteki z dziewczynami z "Medyka" albo "chemika" ech...korytarze i caluski
;) ja doskonale pamiętam był jeszcze śp. prof, Beduin bardzo wesoły człowiek chyba uczęszczaliśmy do tej zacnej placówki kształcącej ludzi niesamowitych i wybitnych w tym samym czasie - Do wspomnianej kuflowni oczywiście również chadzałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum