rozmywa się....Houston, mamy problem z wizją.... a patrząc sobie tak zdjęcie po zdjęciu, to przepraszam za "skansen"..:wink: klimat....jak jakieś deja vu...jak flashbacki z miasta którego nie mam prawa znać, a jednak znajome się zdaje...takie senne nieco...pasuje też do moich wspomnień ze studiów, ja wziąłem za temat "Kafkas Traumwirklichkeit"...z Gdańskiem to nie dużo ma wspólnego, ale patrząc na taki rozmazany obraz, tak ustrojonego mieszkania mieszkania przypomina mi się początek "Procesu" ....Czekam na skaner i fotki z Wrzeszcza
PS- co do Retro3a....podczas gdy wszystkie pozostałe były planowane i przemyślane, rzeczony kadr to zwykłe dzieło przypadku..chyba tylko refleks pomógł trochę
_________________ als laeg' zauberhaft versteint drunten eine Maerchenwelt...
Qrcze az wstyd sie przyznac ale sp dziadek mial taki kredens ale po jego smierci powedrowal do piwnicy.
Dla jasności. To jest szafa ubraniowa przerobiona na bibliotekę. Własnoręcznie zresztą
A jak czytam i słyszę opowieści o meblach lądujących w piwnicach, na strychach to...
Qrczę. Chyba założę wątek i po kolei będę pokazywała swoje graty z załączonymi historiami. Tylko czy ktoś będzie chciał to oglądać i czytać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum