Dario - 2:0 dla Nimców po strałach Polaka
Może byc? Jak mi idzie?
Wiszę ci duuuże
Dziś był mój dzień
Dzięki kciukom trzymanym przez Syrenkę wygrałem sporą sumkę w zakładach bukmacherskich.
To jednak nie wszystko. Kojarzycie akcję Wywieśmy Flagi?? W związku z tą akcją jest stronka www.wywiesmyflagi.pl , gdzie nadsyłać można fotki swoich flag. No i zadzwonili dziś do mnie, że chcą moje foto wykorzystać w reklamie TV Oczywiście odpłatnie
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Dario po takiej wygranej to dwie kszynki sie naleza
W chwili obecnej to Syrenka sobie nagrabiła u mnie. Nie należy się jej zatem żadne piwo, za to co wczoraj zrobiła.
Syrenka dzięki za Holandię Ten Mundial już się dla mnie skończył.
Co nagrabiła, co nagrabiła????
Było postawić na Portugalię, tak jak sugerowałam...
Postawić na Portugalię??? Ja od ponad 20 lat kibicuję Holandii. Marco Van Basten to mój ulubiony piłkarz. Zawsze po Polsce na drugim miejscu bedzie Holandia.
Mówi się trudno ale w końcu mam czas ogladać filmy, bo mecze już nie będą warte mojego czasu.......
Chociaż skusiłem się postawić kolejny zakład i już mi Włochy weszły Stawiałem, że będzie karny.
Ukraina raczej nie wygra, moim skromnym zdaniem. Natomiast ten karny w 92 minucie to był z księżyca wzięty Sędzia chyba skreslił ten sam kupon co Dario
No ja liczę że Ukraina przegra więcej niz jedną bramką
Dajcie im szansę Moja Małżonka szanowna, od dwóch tygodni służbowo we Lwowie - podała, że od piątku mają tam narodowe święto na okoliczność mundialu i sukcesów swojej reprezentacji. Tylko pozazdrościć...
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Ostatnio zmieniony przez knovak Pon Cze 26, 2006 11:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum