Wysłany: Wto Lis 23, 2004 2:13 am Św Mikołaj Adamowicz
Z dobrze poinformowanych źródeł zblizonych do gdańskiego magistratu wiem, że szykuje się niespodziankę dla Gdańszczan - znacznych rozmiarów św. Mikołaja siedzącego przy biurku o rysach twarzy łudząco podbnych do... no zgadnijcie do kogo?
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Na przykład kamień z napisem: "W tym miejscu Ukochany Prezydent przypomniał sobie, że zostawił mleko na gazie i wrócił do domu, co odcisnęło się chwalebnie na historii."
Raczej nie będzie nic rozdawał, bo zostanie umieszczony dośc wysoko i będzie dla publiczności niedostępny.
Wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń ... niezamierzone
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Na przykład kamień z napisem: "W tym miejscu Ukochany Prezydent przypomniał sobie, że zostawił mleko na gazie i wrócił do domu, co odcisnęło się chwalebnie na historii."
Chyba raczej "W tym miejscu Słońce Gdańska wpadł na pomysł postawienia kolejnego pomnika papieża i zbudowania tylu monumentalnych krzyży, ile Miasto liczy wiosen".
W tym miejscu Słońce Gdańska wpadł na pomysł postawienia kolejnego pomnika papieża
Albo Piłsudskiego... Szeroko znanego z miłości i zasług dla Gdańska.
Ale dla ostudzniea gorącej atmosfery nabijania się z Adamowicza przypomnę, że Adamowicz wygrał fotel prezydencki w bezpośrednich wyborach. Wyborcy wiedzieli jak on rządzi, bo to jest jego druga kadencja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum