Proste obliczenia 440 tys. (cena kamienicy - potwierdzona przez rzeczoznawcę) / 160 (ilość zarejestrowanych członków forum) = 2750,-. Tylko po tyle byśmy się złożyli i FDG miałby fajną siedzibę
A potem przyjdzie Straz Miejska i jako Rzygacze zostaniemy ukarani........
Moment, moment - jaka Straż Miejska?! Skoro będziemy mieli własną nieruchomość, znaczy terytorium, własną ludność, znaczy nas, no i ogłosimy swoją niepodległość i suwerenność, wybierzemy władze, napiszemy konstytucję... znaczy - będziemy państwem! (w państwie... )
No i wtedy taka siakaś "Straż Miejska" może nam... nie powiem co!
[gdybym mógł, to sam przeniósłbym te bzdury, które powyżej napisałem do "blablabla" Ale nie mogłem się powstrzymać i nie nawiązać do innego wątku na tym forum...]
Moment, moment - jaka Straż Miejska?! Skoro będziemy mieli własną nieruchomość, znaczy terytorium, własną ludność, znaczy nas, no i ogłosimy swoją niepodległość i suwerenność, wybierzemy władze, napiszemy konstytucję... znaczy - będziemy państwem! (w państwie... ) No i wtedy taka siakaś "Straż Miejska" może nam... nie powiem co!
[gdybym mógł, to sam przeniósłbym te bzdury, które powyżej napisałem do "blablabla" Ale nie mogłem się powstrzymać i nie nawiązać do innego wątku na tym forum...]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum