Witam,
dorwałem się do archiwalnych odcinków Polkiej Kroniki Filmowej. Gdańska tam niewiele ale tym co przykuło moją uwagę z miłą chęcią podzielę się z wami:
No to zaczynam wrzucać (sukcesywanie dodam pozostałe):
Kurcze... Szkoda, ze Multikino nie zrobi maratonu filmowego związanego z PKF... Bardzo lubię oglądać te kroniki... Dzięki Dario...
_________________ EKIP WYJAZDOWYCH PRAWO DYSTANSU I CZASU: Miejsce, z którego wzywają karetkę, jest tym dalej od miejsca stacjonowania im bliżej jest końca dyżuru.
UZUPEŁNIENIE: Najkrótsza droga jest zakorkowana lub jest w remoncie...
Kurcze... Szkoda, ze Multikino nie zrobi maratonu filmowego związanego z PKF... Bardzo lubię oglądać te kroniki... Dzięki Dario...
Mam podobnie odczucia, ale i mam frajdę bo ogladam czesto kanal KinoPolska, w kyorym kroniki są często emitowane, podobnie jak i cale mnóstwo wyłącznie polskich filmów powstalych w najrózniejszych epokach.
Dla zainteresowanych polecam stronę http://www.kinopolska.pl/pl.php a w szczególności istniejące na tejże stronie forum, gdzie jest sporo informacji nt. PKF
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum