Forda T można kupić w każdym kolorze pod warunkiem, że jest to kolor czarny.
Henry Ford
W końcu doczekaliśmy się (już prawie, prawie)... własnych rzygaczowych koszulek
Koszulki (czyli po polsku t-shirty ) nie powinny kosztować więcej niż 15 zł za sztukę.
Poszliśmy o krok dalej niż Henry F. i koszulki będą dostępne w każdym kolorze pod warunkiem, że będzie to kolor czarny lub biały. Na spotkaniu roboczym rzygaczowych kreatorów mody (Rzygacz Trendy Group MGM ) zostało ustalone, iż na koszulce zostanie umieszczone logo (czarne lub białe z zależności od koloru tła) „Jestem stąd”.
Logo będzie maiło ok. 10 cm wysokości i zostanie umieszczone w okolicach lewej piersi.
Osoby zainteresowane nabyciem koszulki proszę o informację na mój adres e-mail (o temacie -> Koszulki),
np. 3 sztuki (2 czarne, 1 biała) / rozmiar XL.
Zamawiać proszę jak najszybciej!!!
PS. Powyższe propozycje są katalogiem zamkniętym i na razie nie przewidujemy dyskusji o możliwości indywidualizacji innych zamówień.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Ostatnio zmieniony przez Mikołaj Pią Lut 11, 2011 9:38 pm, w całości zmieniany 2 razy
I jeszcze jedno - wątek ten trafił nieprzypadkowo do działu dostępnego dla grupy "Nasze sprawy" - proszę więc o niedyskutowanie o koszulkach na forum ogólnodostępnym.
parker napisał/a:
Rozumiem, że rozmiar jest standardowy?
Podajesz swój wymiar, np
Cytat:
np. 3 sztuki (2 czarne, 1 biała) / rozmiar XL.
Miałam na myśli, czy XL jest przewidziane na osobę z 180 cm wzrostu, a nie na przykład na wyjątkowo wyrośniętego chińczyka 140 w kapeluszu, bo i tak bywa.
Parker, rozmawiamy o "porządnych" koszulkach, a nie o takich które po dwóch praniach mogą służyć jedynie jako szmaty.
Po określeniu całkowitej wielkości zamówienia (dla pewności) podane zostaną jeszcze wymiary poszczególnych koszulek w centymetrach.
ja bardzo proszę o dwie sztuki, wersję męską i żeńską na czarno rozmiary mogą być identyczne dla obojga, no i wreszcie niechże owe koszulki mają min. metr w biuście
Ostatnio zmieniony przez seestrasse Wto Cze 07, 2005 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Zamówienia (wraz ze szczegółami) proszę słać na mój adres e-mail.
Proszę także aby temat brzmiał "Koszulki" - bo już ustawiłem regułę wiadomości i Wasze zamówienia same będą wpadały do specjanego folderu.
A może by tak jednak podać konkretne wymiary poszczególnych rozmiarów, bo XL to raz jest na mnie w sam raz, innym razem w nim się mogę utopić, a jeszcze kiedy indziej jest takie, że muszę wkładać używając noża/łyżki do butów i wazeliny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum