Wysłany: Czw Lut 17, 2005 11:24 am Odszedł Rzygacz... [']['][']
Rano zauważyliśmy z Annayo, że zniknął rzygacz zamieszkujący północną stronę ul. Piwnej, czwarty od strony Zbrojowni . Tak wyglądał:
Zrobiliśmy zdjęcia z wizji lokalnej, ale będziemy je mogli zamieścić później, bo teraz nie mamy przy sobie kabelka.
Kochajmy Rzygacze, tak szybko odchodzą...
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 11:41 am Re: Odszedł Rzygacz... [']['][']
pumeks napisał/a:
Rano zauważyliśmy z Annayo, że zniknął rzygacz zamieszkujący północną stronę ul. Piwnej, czwarty od strony Zbrojowni ...
Rany boskie, ja myslałem, ze co najmniej Januszajtis umarł, kiedy zobaczyłem ten tytuł i świeczki... Nie róbcie mnie tak w krowę, bo potem Wam nie uwierzę.
Zabral sie i odszedl?????? Ja widze trzy mozliwosci:
1. Zabrali go do konserwacji (prawdopodobne)
2. Ktos sobie go ustawil w ogrodku (malo prawdopodobne)
3. Ukradli go pijani zlomiarze (nieprawdopodobne)
Myślę, że w przypadku [2.] zostałyby zatarte ślady. A tam jest ewidentny ślad - ziejąca dziura po rzygaczu, jakieś pokruszone cegły i tynk. Nie wykluczam czwartej możliwości:
4. Ktoś szedł po pijaku i nie zmieścił się w pasie chodnika, nastąpiło zderzenie i odłamanie rzygacza.
wow....dołączam sie do próśb - nie straszyć....To naprawde jest delikatny temat i -bolesny bardzo,strach przed otwarciem poczty pozostaje na dlugo...( z reguły TAKIE info przychodza mailem).Calkiem serio prosi-bassa
Temat impresssssy passsuje.... http://www.gdansk.pl/gdan...id=view&nr=2923
A ze sie spytam- czy tytuł wątku nie moze ulec modyfikacjom???Raz wpisane juz sie nie daje zmienić ???- nadal z prośbą "nie straszyć" - bassa.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum