Nie, to nie to. Na tym, o ktore mi chodzi było ujęcie z bliska kilku aut, dało sie nawet odczytac numery rejestracyjne. I były po prawej stronie zdjęcia.
Jak chcesz Zoppciu to wyszukam Ci wszystkie zdjęcia jakie mam z samochodami z widocznymi tablicami rejestracyjnymi ale to z Breitegasse to chyba nie ja
Jak chcesz Zoppciu to wyszukam Ci wszystkie zdjęcia jakie mam z samochodami z widocznymi tablicami rejestracyjnymi ale to z Breitegasse to chyba nie ja
To ja nie wiem, kto. Pamiętam tylko, że takie zdjęcie było.
Postanowiłem sobie zebrac zdjecia samochodów w Gdańsku i w regionie, tak mniej więcej do lat 70-ych. Bez zadnego celu, nie będe tego w żaden sposób wykorzystywać do publikacji. Nie mam ani natchnienia ani pomysłu na jakieś samochodowe artykuły. W dodatku to co już pościagałem z forum, to zdjęcia, których źródeł w wiekszości nie pamiętam. Więc nie moge ich publikować. Najwyżej pokażę je w Automobilklubie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum