jesteś pewien, Strachu, że Twoje ostatnie zdjęcie jest w tym wątku koniecznie potrzebne...?
Życie nie składa się z samych pięknych widoków, a piękne widoki nie zawsze są piękne, jak popatrzeć z innej strony. Takie rzeczy jak to zdjęcie to też część rzeczywistości która nas otacza, chociaż rozumiem że może to naruszać odczucia estetyczne niektórych Osób.
Być może mam granicę brzydkie/ładne gdzieś poprzesuwane. Jeżeli to zdjęcie wam przeszkadza to usuńcie je .
Robiąc zdjęcia starych napisów często słyszę od ludzi " dlaczego fotografuje pan najbrzydsze domy" - różne są punkty widzenia.
O zdechłym gryzoniu.
Ja też fotografuję zdechłe zwierzaki i mnóstwo innych rzeczy uważanych powszechnie za brzydkie, odpychające, wręcz obrzydliwe. Zdjęcie Stracha jest wg mnie oki. Dobra kompozycja, ostrość i harmonijna kolorystyka. To powiedziałam "ja, jako fotograf"
Straszku, masz całkowicie rację. tylko że focenie brzydkich bydunków, a publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt oraz zwierząt w stanie daleko posuniętego rozkładu mnie osobiście wydaje się bezcelowe. z pewnością na tym forumie.
a zdjęcia ja z pewnością nie usunę. urząd przy Mysiej dzięki bogu już nie istnieje
Straszku, masz całkowicie rację. tylko że focenie brzydkich bydunków, a publikowanie zdjęć zdechłych zwierząt oraz zwierząt w stanie daleko posuniętego rozkładu mnie osobiście wydaje się bezcelowe. z pewnością na tym forumie.
a zdjęcia ja z pewnością nie usunę. urząd przy Mysiej dzięki bogu już nie istnieje
To nie jest zwykła "mysz". To zwierzę które zostało poczęstowane różowymi chrupkami w piwnicy. Stąd to uschnięcie.
To nie jest zwykła "mysz". To zwierzę które zostało poczęstowane różowymi chrupkami w piwnicy. Stąd to uschnięcie.
Coś nieświeże musiały być te chrupki,skoro tak bardzo jej zaszkodziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum