Wysłany: Pon Mar 17, 2008 5:54 pm WILLA J.J. Bergera SOPOT ul. Obrońców Westerplatte 24
Witam. Czy posiada może ktoś jakieś rozszerzone informacje na temat dziejów Willi Bergera, ktróra znajduje się aktualnie w rejestrze zabytków? Chodzi mi dokładniej o jej losy na przestrzeni lat od momentu powstania do chwili obecnej. Znalazłem niestety tylko pobieżne informacje na ten temat. Byłbym rówież wdzięczny za jakieś aktualne zdjęcia wnętrz oraz namiary na obecnego właściciela bądź właścicieli. Pozdrawiam.
Moje GG 7597238
Ostatnio zmieniony przez jason Pon Mar 17, 2008 5:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
No większość tych informacji znalazłem ale dzięki za tytuł książkowy zbieram informacje do pracy "Ratowanie zabytków w potrzebie" i dlatego każda informacja jest dla mnie cenna pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum