Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 10:02 pm Nowości na Danzig-online.pl
Ponieważ poprzedni wątek informujący o nowościach na mojej stronie zaczął się dziwnie zachowywać (wcale nie podejrzewam konkurencji o sabotaż) założyłem nowy.
A teraz do rzeczy, dodałem informacje (głównie obrazkowe) na temat sławnych gdańskich butelek. Zapraszam
P.S. Jeszcze prośba, poszukuję pilnie zdjęcia lub skanu butelki i/lub kieliszków do Machandla.
P.S. Jeszcze prośba, poszukuję pilnie zdjęcia lub skanu butelki i/lub kieliszków do Machandla.
Mówisz i masz...
stobbe01.jpg
Plik ściągnięto 30674 raz(y) 21,07 KB
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Dodałem nową stronę w Innych informacjach - o teatrze miejskim na Targu Węglowym. Serdecznie zapraszam do obejrzenia, skomentowania i przysłania uzupełniających materiałów
Dodałem dzisiaj konkurencyjne wobec Rechtórowego tłumaczenie hymnu Wolnego Miasta, łącznie z trzecią, kontrowersyjną zwrotką (a niech tam, zaraz będzie żem germanofil ).
Po konsultacjach społecznych (Danziger, dzięki) zrezygnowałem z bardzo poetyckiego "Znasz li to miasto..." na rzecz bardziej współczesnego sformułowania "Czy znasz to miasto..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum