jezusie, po prostu nijak dojść nie mogę, skąd u Ciebie domysł o paniach. jedno, co mi do głowy przychodzi, to próba zawarcia z nimi jakiejś bliższej znajomości - albo wcale nie próba
Może z tego samego samego źródła, co domysł o pannach.
Zażartowałem dwa razy - nie zostałem zrozumiany (o co pretensji nie mam), więc powstrzymam się z komentarzami w przyszłości.
panny? proste - kamienne, niedostępne, dziewicze za przeproszeniem, przedstawienia "czystego piękna" i tak dalej w podobny deseń. z tego co wiem, z paniami już tak się nie da
a komentować nie ma przymusu, to wolny kraj. wrzucam te moje foty nie po to, aby rozczytywać się w komentach bardziej czy mniej udanych. jak napisała ruda, szkoda tych detali, bo giną. niech mi ktoś na przykład powie, dlaczego sowa z Wassowskiego nie ma głowy
Czemu nie
Mieszkańcy przynajmniej wzbogacą swoje zasoby językowe o wdzięczne określenie "dessous" . Pytanie tylko czy po zamocowaniu tego plakatu przypadkiem nie wzrosła liczba potrąceń na przejściu dla pieszych
feyg, dziekuje Ci, zes poprawnie to napisal, a nie "desus", jak to inni pisza!
Ci "inni" tez pisza "likend" i "menedzer"... - co za zgroza.
Tym chce powiedzic: albo pisz poprawnie, albo po polsku, bo to jest kaleczenie jezyka!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum