a tak na marginesie czy ktoś wie co to może byc za dziura w tym budynku obok szkoły podstawowej nr 4 (madchen schule), ten budynek istniej do dziś ale mieszkam z nisko żeby sprawdzić co to z otwór
Na powiększeniu i z innej perspektywy mi nie wygląda to na marine. Nie wiem co to może być, może przystanie dla kajaków albo dla pływających. Są on bezpośrednio połączone schodami z budynkiem kąpieliska. Jesli jest to jednak mairina to zdjęcie musiało byc robione w nieżeglownym okresie.
Z tym stadionem ciekawa sprawa. Ten basen istnieje do dzisiaj, jeszcze 10 lat temu był to teren nieogrodzony, można było wejść i zobaczyć - zarośnięty i zniszczony. Nie wiedziałem że te obiekty są takie stare. Fundamenty kilku budynków także są, w tym WC. Potem GKS ogrodził także ten teren i nie ma tam przejścia. Chodziło się tam na skróty z przystanku autobusowego na działkę na Olszynkę. Jak się nie miało jeszcze samochodu
Co to był za stadion? Do jazdy konnej czy jak? Taki mały ?!
_________________ "Ci, którzy się boją, umierają codziennie. Ci, którzy się nie boją, umierają tylko raz."
Giovanni Falcone (1939-1992), włoski sędzia śledczy, poległy w walce z mafią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum