Żałuję , że nie byłem ( niestety praca), może jakiś kolejny wspólny wypad w ciekawe miejsce?, jakieś propozycje? sorry ale osobiście nie mam takich możliwości ,pozdrawiam mlap
mam takie pytanko: jak przyjdzie nas 4ka - to zwiedzamy sami czy czekamy, aż się grupa (iluś tam osobowa?) utworzy i z przewodnikiem chodzimy? czyli jak to jest, jak się przyjdzie w kilka niezorganizowanych osób?
Zapraszam jutro na Twierdzę - od południa będzie można spotkać tam rekonstruktorów z Pułku 12tego Piechoty XW
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
przewodnik cos mowil.. ze plytki podlogowe sa poloze w innym kierunku niz reszta i ze na pewno cos sie znajduje pod nimi. ze zostalo tam schowane jak uciekali, zeby zatrzec slady. ale moze jest tu jakas osoba ktora cos wiecej wie na ten temat niz ja.
przewodnik cos mowil.. ze plytki podlogowe sa poloze w innym kierunku niz reszta i ze na pewno cos sie znajduje pod nimi.
Jak nic Bursztynowa Komnata albo plany Wunderwaffe. A poważnie co można ukryć pod posadzką tak zawilgoconego wnętrza? Bo przecież problem wilgoci nie pojawił się wraz z nastaniem "polskich porządków".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum