Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 9:26 pm kamień ze znakami
witam
ostatnio natknałem sie a w zasadzie znalazłem kamień o którym opowiadał mi mój wujek . Na kamieniu sa 2 jakies znaki - czy jest mozliwe odszyfrowanie napisu???
nie wiem czy juz nie było o tym pisane przeszukałem sporo temató na forum i nie znalazłem- ew. prosze o przeniesienie tematu
pzdr
P.S. sorki za jakośc zdjec ..to tylko telefon
No to odgrzeję temat. Czy nie uważacie, że symbol podwójnego krzyża jest taki sam jak na znajdującym się na Oruni krzyżackim kamieniu milowym? A ta przewrócona litera "M" ,którą zaznaczył na swoich fotkach Tomi w rzeczywistości jest cyfrą 7?
podobny kamien znalazlem w...jeleniej górze na rynku
czy moze ktos potrafi "odszyfrowac " znaczenie tch znaków??
a tak generalnie niedaleko kamienia z pohulanki firma DORACO buduje osiedle ciekawe jak długo jeszcze sobie kamien tam poleży ??? bylem w tygodniu i widac było slady ciezkiego samochodu wygladały jakby ktos chcial go wziaść ale utrudniał wjazd nachył terenu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum