Dziękuję bardzo Inguś .Fotki takie tam bo i komórka taka tam....
Widać że kirkut odwiedzany bo i świeczki zapalone i kamyki (na jednej z fotek widać) położone na znak pamięci...Pięknie zachowane drzewo zycia.
A to pozostałości po starym sopockim komunalnym cmentarzu , lapidarium oraz kaplica grobowa z początku XX wieku w pięknym neogotyckim stylu.Sorki za foty ale robiłam komórką .
Tez zawdzięczam Indze możliwość wklepania
A dzięki Indze fotki z sopockiego cmentarza . tablice kamienne te których nowi uzytkownicy nie zniszczyli ....i metaloplastyka....ta co jeszcze pozostała.
dziewczyny - moment prawdy - wrzucanie miniaturek 176px × 220px nie ma większego sensu
jak się nie umie robić większych albo prawidłowo zmniejszać dużych, to się trzeba naumieć i tyle
wieczór z koleżanką przy komputerze i sprawa załatwiona
Smętna prawda jest taka Mikołaju...............że ja nie posiadam aparatu i fotki robie komórką...i nawet w tej komórce nie mam czegos tam by wrzucic na kompa...i po takich tam ..fotki ląduja mi na skrzynce maila..i tak tu...no to więcej nie będę robić fotek tych cudeniek...jak chcesz to pokasuje ..albo Ty skasuj to wszystko i już.
Inga mieszka daaaaaaaaaleko.......................a u mnie w domku nie maja czasu jak to okreslili na (....).
no to więcej nie będę robić fotek tych cudeniek...jak chcesz to pokasuje ..albo Ty skasuj to wszystko i już
dobrze wiesz, że nie w tym rzecz
z drugiej strony nie ma co ukrywać, że jeśli ma to mieć jakiś walor dokumentacyjno-poznawczy (że się tak wyrażę) i zdjęcia mają się przydać innym osobom, to powinny być większe i lepszej jakości
Wiem wiem Mikołaju.... ale sam zobacz czasem lepsza mała foteczka niż zadna bo jak te cudeńka znikną , to choć zostaną na FDG. na małej fotce.
Ach może wreszcie dorobie się aparatu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum