Wysłany: Nie Maj 22, 2011 7:42 am Święto miasta i Europejski dzień morza
W ten weekend odbyły się/odbywają się dwie interesujące imprezy plenerowe. Przyznam się, że jestem totalnie oburzony brakiem jakiejkolwiek promocji czy nawet elementarnej informacji w szeroko dostępnych mediach. Magistrat chyba lubi świętować samotnie. Jeszcze bardziej wnerwia mnie, że święto rangi EDM przebiegło totalnie bez echa i praktycznie ze znikomym udziałem publiki. Dodajmy do tego zamknięte śluzy na Żuławach. Wstyd. To ma być promocja Gdańska? Miasto chce w przyszłości zostać europejską stolicą kultury? A w jakim celu?
Czy ktoś orientuje się jak nazywa się zespół, pogrywający wczoraj około południa na Długim Pobrzeżu?
W mediach zazwyczaj mówi się o imprezach, które były, rzaadko są zapowiadane.
A na Żuławach usiłują nam wmówić, że nastąpi eden po wstąpieniu do Metropolii
_________________ „Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom”.
Może i trojmiasto.pl ładnie nagłaśnia tę imprezę, ale jeden portal internetowy to trochę mało.
Gdyby to była na prawdę istotna impreza, to nagłaśnialiby ją też w mediach ogólnopolskich.
Ja o tym święcie miasta dowiedziałem się stąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum