Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 5:38 pm Pomoc do pracy magisterskiej - Ankieta
Witam. Wiem, że może trochę nie w temacie, ale trochę jednak i w temacie. Mam do Was ogromną prośbę o wypełnienie ankiety na temat Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Ankieta jest krótka i anonimowa a zarazem bardzo dla mnie i mojej pracy magisterskiej pomocna. Jeśli chcesz pomóc mi to kliknij na ten link : http://moje-ankiety.pl/respond-14449.html
Bardzo dziękuję .
P.s Po wypełnieniu ankiety należy kliknąć dalej i kolejno na następnej stronie zakończ ankietę na dole, bo inaczej nie jest ona zakończona. Mówię to bo widzę, że nie każdy klika zakończ ankietę i od razu zamyka stronę.
_________________ Paweł
Ostatnio zmieniony przez br0da87PL Sob Wrz 17, 2011 7:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
prosz bardzo muszę jednak przyznać, że troszkę przestraszyły mnie pytania o rośliny i zwierzęta chronione, liczbę rezerwatów oraz pomników przyrody. wyszło, że sprawdzasz wiedzę ankietowanego
Nie chodzi tylko o sprawdzanie wiedzy, ale o sprawdzenie czy takowe inf. można znaleźć w Parku i czy osoby korzystające z Parku mają gdzie tą wiedzę zdobyć.
Pytanie 1. Czy korzysta Pan/Pani w celach rekreacyjnych z Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego? w przypadku odpowiedzi negatywnej (czyli NIE) pytanie nr 2 traci sens, a "Musisz wybrać MINIMUM 1 Możesz wybrać MAKSIMUM 5".
Podobnie z pyt. nr 8 Jakie inwestycje mogą znacząco oddziaływać na obszar Parku? W odpowiedzi powinna być możliwość zaznaczenia opcji "żadna", w przeciwnym wypadku odpowiedź jest narzucona z góry przez ankietera, a wyniki będa zafałszowane.
Proponowałbym przestudiować metodologię badań.
P.S. Na ankietę nie odpowiedziałem, w TPK nie byłem od ponad 10 lat, za to często odwiedzam naturreservat w Lina Hage (rzut beretem od mojego domu).
W obydwóch pytaniach można wybrać odpowiedź inna i wpisać tam co się uważa. Więc można i jedynie mi utrudniło by to zebranie wyników ankiety. Więc dla chcącego nic trudnego. Jednakże dodałem takowe odpowiedzi do ankiety i dziękuję za uwagę. Pozdrawiam
Było pytanie o możliwość "donoszenia" o śmieciach w parku - nie wiecie, kogo by można o tym zawiadamiać? Próbowaliście? Był efekt?
Przy drodze obok Leśnictwa Witomino (ul. Olkuska, przy wiadukcie w stronę Witomina) rośnie górka śmieci, nie wierzę, że leśniczy tego nie widzi.
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Myślę, że zarząd TPK na ulicy Polanki jest miejscem dobrym do poinformowania gdzie są te wysypiska śmieci. Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety i proszę jeszcze tych co nie wypełnili o wypełnienie i tych co wypełnili o przekazanie innym osobom tej ankiety jeśli jest taka możliwość
_________________ Paweł
Ostatnio zmieniony przez danziger Sro Wrz 28, 2011 9:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję wszystkim za pomoc. Jeśli jeszcze ktoś się waha lub nie wypełnił ankiety to bardzo proszę o pomoc jeszcze raz. Bo czas zacząć brać się za anlizę wyników.
http://moje-ankiety.pl/respond-14449.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum