Wysłany: Wto Maj 15, 2012 11:19 am STOWARZYSZENIE "WOLNE MIASTO GDAŃSK"
STOWARZYSZENIE "WOLNE MIASTO GDAŃSK"
DZIEŃ DOBRI, JEŻELI KTOŚ Z PAŃSTWA JEST ZAINTERESOWANY TO PROSZĘ PISAĆ DO MNIE NA PRIV, NIE ZALEŻNIE OD WIEKU, PŁCI, NARODOWOŚCI I WYZNANIA ;D. ZAPRASZAM I ZACHĘCAM WOLNYCH GDAŃSZCZAN. DA. POZDRAWIAM ;)
Ostatnio zmieniony przez Remus Wto Maj 15, 2012 12:59 pm, w całości zmieniany 2 razy
Stowarzyszenie nie istnieje, lecz w planach jest założenie takowego, zostałem poproszony o puszczenie informacji, że planuje się założenie takiego stowarzyszenia, a dokładne cele są do wspólnego omówienia i ustalenia, ale głównie to z tego co wiem maiłoby to być coś w stylu klubu miłośników WMG.
Pomorze to Kaszuby ;), fakt, że samo Pomorze, jest obecnie duuużo większe od samych Kaszub i teraz na Pomorzu są np. Kaszuby-rdenna ludność pomorska, Kociewie, Krajna... ;)
Czyli jednym słowem "zakładamy" stowarzyszenie, które nie wiadomo komu i czemu ma służyć. A klub "miłośników", o ile można tak nazwać tą szacowną instytucję, już istnieje. Nazywa się Towarzystwo Przyjaciół Gdańska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum