Tak samo uważam, ale jak ktoś prosi to nie wypada odmówić . Na celu ma mieć pobudzanie świadomości ludności zwłaszcza Gdańska na temat WMG, zapewne ze strefą Historyczną WMG bd organizowane różne imprezy itp.
Jak wcześniej wspomniałem piszę nie w swoim imieniu.
Owszem, wiem jak załozyć ;), ale ja nie mam zamiaru zakładać stoawrzyszenia w takim kształcie ;)
To odezwij się, jak będzie gotowy statut i wniosek z kompletem dokumentów do KRS, a najlepiej jak będzie siedziba, księgowa, konto, nip, regon, plan działania i źródła dochodów.
A tak serio - jak chce się coś zrobić, to na początek żadnych struktur nie potrzeba, dopiero z czasem przychodzi (albo i nie) konieczność wprowadzenia ram prawnych.
Czym się mogą pochwalić osoby, które chcą założyć to stowarzyszenie? Z jakich działań możemy je znać?
Są też starsze osoby ;) Ja uważam, że takie stowarzyszenie co chcą założyć to jest bez sensu, ponieważ sami nie wiedzą jak ma wyglądać. Gdyby to miało być takie stowarzyszenie, które nawiązałoby np. współpracę ze Strefą Historyczną WMG i pielęgnowało historię DA to spoko. Są plany zburzenia LOT-u i postawienia tam czegoś innego. Dowiedzieć by sie mógł klub co ma tam stanąc i podjąć działania informacyjne itp. opcji jest wiele. Jest internet i można działać całkowicie za darmo ;), ale to tyle co ja myślę na ten temat
Tak samo uważam, ale jak ktoś prosi to nie wypada odmówić .
To wpłać mi 50 tysięcy na konto, bardzo Cię proszę! Jeśli nie masz tyle, to wpłacaj ratami - po tyle, ile masz. Chyba mi nie odmówisz, przecież nie wypada, prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum