Gdy linia ta zostanie odbudowana, to dla mnie symbolicznie skończy się II wojna światowa, bo ostatni ślad - ruina po działaniach wojennych – zniknie – mówił w kwietniu Paweł Huelle
O 20:34 runął Most Weisera. Wydarzenie to obserwowało kilka tysięcy osób. Kończy się II Wojna Światowa. Rusza na dobre budowa Pomorskiej Kolei Metropolitalnej.
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
Wracamy do sprawy zawartej w temacie wątku.
Jutro mają się zabrać za rozbiórkę przyczółka wiaduktu, który się ostał przy ul. Słowackiego.
Informacja z http://gdansk.naszemiasto...e10f9ec8f,1,3,8
Rozpoczyna się budowa wiaduktu kolejowego nad al. Grunwaldzką. W związku z tym aleja zostanie zwężona do dwóch pasów ruchu w każdą stronę. Utrudnienia potrwają około pół rolki i dotyczą 200-metrowego odcinka al. Grunwaldzkiej na granicy Strzyży i Oliwy, w okolicach skrzyżowania z ul. Abrahama.
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
Kronika budowy PKM bardzo ciekawa,gratuluje cierpliwości i proszę o dalszy ciąg. Całość przegląda się jak film z rzutnika. I jest rzeczywiście prowadzona przez fana bo np. mnie to by się nie chciało. Pozdrawiam
Kronika budowy PKM bardzo ciekawa,gratuluje cierpliwości i proszę o dalszy ciąg. Całość przegląda się jak film z rzutnika. I jest rzeczywiście prowadzona przez fana bo np. mnie to by się nie chciało. Pozdrawiam
dziękuję:)
mam zamiar niebawem znowu pójść w trasę i porobić zdjęcia:)
rzeczywiście, wymaga to cierpliwość ale ileż w tym satysfakcji:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum