Drugie takie stoi przy Reja, nieopodal banku. To chyba taki sopocki sposób na uschnięte drzewa - zamiast ścinać do korzeni zostawiają pień, konserwują go i hulaj dusza artysty. Fajnyu pomysł, chociaż wolałbym inny kolor.
Sa jeszcze jakieś?
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Nie widziałem, dzisiaj się natknąłem na to na Goyki.
Ciekawe kto to maluje, bo farbki troszkę potrzeba na pokrycie całości. A kolor... no na zielono nie byłoby takie cwane.
Piotr
Drugie takie stoi przy Reja, nieopodal banku. To chyba taki sopocki sposób na uschnięte drzewa - zamiast ścinać do korzeni zostawiają pień, konserwują go i hulaj dusza artysty. Fajny pomysł, chociaż wolałbym inny kolor.
Sa jeszcze jakieś?
Jest jeszcze cos podobnego w poblizu Placu Rybaków. Nie widziałem jeszcze tego, więc nie powiem dokładnie gdzie i jak pomalowane. To rzeczywiście pomysł z Ratusza, niewykluczone więc, ze stamtąd też pochodzą pieniądze na farbę...
Widzę, że w ostatnich dniach się ktos włóczył po moim podwórku...
Widzę, że w ostatnich dniach się ktos włóczył po moim podwórku...
Jakbym śmiał włazić na cudze. Przez płotek sobie cykałem.
Muszę się przyznać, że "za mostkiem" nie byłem już kawał czasu. Córka mnie wyciągnęła na plenerek szkolny. A przy okazji usiłowałem sobie przypomnieć przejazd przez tory ze szlabanami - połączenie z ulicą Stalina, tudzież najlepszy tor saneczkowy w okolicy z wodospadem (Goyki od nasypu do Winieckiego).
Eh..
Piotr
Jakbym śmiał włazić na cudze. Przez płotek sobie cykałem.
Muszę się przyznać, że "za mostkiem" nie byłem już kawał czasu.
Przed mostkiem, a nie za...
Szkoda, że nie wiedziałem, że akurat wokół mnie krążycie...
Trzeba było wleźć na podówrze, jesli chciałeś Simcę obcykać. Nikogo z sąsiadów by to juz nie zdziwiło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum