"Ja jestem Polakiem, a nie czyimkolwiek wrogiem. (Huelle) przeprosić musi. Zobaczymy, jak się zachowa pseudointeligent, który się uważa za wielkiego pisarza" - powiedział Jankowski.
cytuję za GW: "..........i ordery - przypinane do jego białego, przypominającego styl pułkownika Kadafiego munduru, w którym tak lubi się przywdziewać" - napisał Huelle."
Jakby nie patrzeć - to bardzo trafne spostrzeżenie.....
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
to jest ta osławiona specgrupa "moherowych beretów"
Wydaje mi się, że Jankowski dość już zaszkodził Kościołowi w naszej diecezji i w Polsce. Osobiście nie wierzę w prawdziwość oskarżeń dotyczących tych ministrantów, ale są inne sprawy, które mi się nie podobają. Upolitycznienie całej parafi oraz widowiskowe burżujstwo na które stać księdza prałata napewno nie są cechami dobrego proboszcza. Może bym mógł mu jeszcze wybaczyć to drugie nawet bo wsumie nie obchodzi mnie jakimi samochoadami jeżdżą księża i skąd biorą pieniądze, ale to co uczynił z tych ludzi w jego parafi mnie przeraża. Słyszałem, że normalni ludzie z tej parafi dawno przenieśli się już do innych.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
ale to co uczynił z tych ludzi w jego parafi mnie przeraża. Słyszałem, że normalni ludzie z tej parafi dawno przenieśli się już do innych.
Tak naprawde, to większość "wiernych" na msze Jankowskiego jest z poza parafii. Spora część z tych ludzi jest dosłownie pomylona, miałem okazje się ich nasłuchać.
Tak naprawde, to większość "wiernych" na msze Jankowskiego jest z poza parafii. Spora część z tych ludzi jest dosłownie pomylona, miałem okazje się ich nasłuchać.
Ty lepiej tam nie chodź, bo nam jeszcze i Ciebie pomylą. Szkoda by było...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum