Wysłany: Sro Lis 17, 2004 11:36 am Odnowiony portal w Pfarrhofie
Wczoraj pod wieczór przechodziłem i zauważyłem, że zakończono konserwację portalu - herb Maurycego Ferbera i osiemnastowieczna inskrypcja zostały pozłocone. Najśmieszniejsze było to, że obok krzątał się dyrektor zbiorów Bazyliki Mariackiej, p. Tomasz Korzeniewski, który miotełką czyścił cegły z pyłu i udawał, że on nic nie wie o tym portalu i o tym, ze jest świeżo po konserwacji
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
a nie konserwował osobiście ? Toć jest to jego zawód,robił m in własnoręcznie na Złotej Bramie i innych obiektach...
chyba troche zazdroszczę specom tej praktycznej wiedzy...- w nastepnym wcieleniu chciałabym byc Konserwatorem !
Aaaa... Po prostu Caps Lock włączał im się albo mieli "dziurę" w oprogramowaniu "Kamieniarz". Pewnie nie wiedzieli, że "łatę" ze strony producenta trzeba ściągnąć.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum