Po nazwie pliku. Szasne były małe, ale coś się znalazło.
Nazwa była nadana przeze mnie Wyciągnąłem ten obrazek z prezentacji w Powerpoincie.
A w związku ze znalezionym linkiem, wiemy już że to nie Brema, tylko Bazylea w Szwajcarii.
A moze tak zaczac naciskac na wladze zeby zrobily profesjonalny face-lifting tramwajow w Gdansku i zlecily przebudowe tak, zeby te tramwaje nawiazywaly
A moze tak zaczac naciskac na wladze zeby zrobily profesjonalny face-lifting tramwajow w Gdansku i zlecily przebudowe tak, zeby te tramwaje nawiazywaly
Świetny pomysł. Może by jakieś lobby utworzyć na rzecz rzygaczopodobnych tramwajów?
_________________ When a man is tired of Gdańsk he is tired of life /niby Oscar Wilde/
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
jeśli chodzi o modernizację -była konieczna-a jeśli chodzi cz są ładne-rzecz gustu-tu inne krajowe wariacje 105[111]n faktem jest to-że ze starego niewiele zostaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum