_________________ „kocur, który nie wiadomo skąd się wziął, wyposażony w zawadiackie wąsy kawalerzysty, olbrzymi jak wieprz, czarny jak sadza lub gawron.”
Mi wychodzi inaczej. Albo idę od siebie jedno piętro w górę, a potem jeszcze 3 piętra schodami lub windą - czyli 4 piętra; albo idę dwa piętra w dół, a następnie 5 pięter schodami lub windą - więc wtedy różnica wynosi 3 piętra.
Mi wychodzi inaczej. Albo idę od siebie jedno piętro w górę, a potem jeszcze 3 piętra schodami lub windą - czyli 4 piętra; albo idę dwa piętra w dół, a następnie 5 pięter schodami lub windą - więc wtedy różnica wynosi 3 piętra.
Nie chciałbym poczuć nagłej potrzeby w tym Waszym muzeum.... Nigdy bym nie znalazł toalety.
Gdyby ktos chcial sprzedac budynek muzeum, w ofercie moglby napisac: toalety z widokiem na kosciol Mariacki Swoja droga tez chcialbym miec taki widok,, choc niekoniecznie z toalety
zjeżdżam windą z 5 na 1, przechodze przez salę do tajnego wejścia i idę krętymi schodami w górę ok pół piętra co daje 3 i pół piętra różnicy
Istnieje powazne niebezpieczenstwo zabladzenia, jedno pietro w dol,, 2 i pol w gore, potem tajne przejscie, 5 w dol, trzy w gore... Zoppcio ma racje, dalej juz nie ma potrzeby szukania przybytku Najgorzej, ze po drodze mozna jeszcze umrzec z pragnienia.
a to fotki wykonane dziś z narażeniem życia i "etatu" (do tej pory szef cierpliwie znosił ciągłe dewastacje pokoju, a przy robieniu tych zdjęć parę rzeczy zrzuciłam z parapetu, troche ziemi się rozsypało, więc znowu wystawiłam jego cierpliwość na próbę )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum