Jestem juz po ustnym polskim.
Chcialabym Wam podziekowac bardzo serdecznie. Bowiem moja praca zrobila furore!
Dziekuje:
pumeks - za zdjecia Lodowni i nie tylko!
danziger - za miłe słowko, a takze za materiały pomocnicze
Grün - za swietne zdjecia, ktore zamiescilam w pracy
Sabaoth - za swietna stronke (twoja stronke..) na ktorej dowiedzialam sie wiekszosci rzeczy.. no i za zdjecia
Pietrucha - za te przykladowe pytania egzaminacyjne
Swoja droga, pytania mialam dotyczace (nr 1) Tworczosci Grassa i nagrodach za jego dzieła.. (nr 2) Ktora ksiazke bym polecila, ktora opisuje zycie Grassa najlepiej i (nr 3) co sie w moim zyciu zmienilo po przeczytaniu ksiazek Trylogii Gdanskiej.
A tak pozatym to zdalam na 5 Oficjalnie to sie mowi ze zdobylam 18/20 punktow, bowiem w nowej maturze nie ma ocen.
Dziekuje Wam bardzo za to ze byliscie ze mną i pomagaliscie mi. Milo jest gdy na forum sa ludzie, ktorzy sa chetni do pomocy i potrafia lub staraja sie odpowiedziec na moje glupie pytania..
Ostatnio zmieniony przez Justyna Wto Kwi 19, 2005 1:07 am, w całości zmieniany 1 raz
Stawiasz piwo na otwartym posiedzeniu Senatu Akademii i zaprzyjaźnionych organizacji
Cieszę się bardzo, że mogliśmy Ci pomóc. Trzymaj się w dalszych etapach. Jakby co powołuj się na nas
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie wiem czy dobrze robie, ale chcialabym sie z Wami podzielic informacja o wynikach z kolejnego etapu matury. Dzis zdawałam anglika ustnego i zdobylam 19/20.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum