no bo to jest tak: Ziemia jest dziurą w ziemi, wszyscy ludzie łażą po wewnętrznej stronie tej dziury, a Wszechświat można zobrazować jako kawałek szwajcarskiego sera...
Ja skłaniam się jednak ku innej teorii.
Posłużę sie tu opinią autorytetu w tej dziedzinie:
Gżdacz napisał/a:
Nie wszyscy wiedzą, że jest wiele wszechświatów. Są wszechświaty Grube i Chude, Kolorowe i Nadmuchiwane, Mrugające i Odrzutowe. Są też wszechświaty bardzo nieduże, a ten, który zamieszkują Gżdacze, jest najlepszym i najmniejszym ze znanych wszechświatów.
Otóż każdy taki wszechświat jest sobie całkowicie osobno i na ogół nie spotykają się ze sobą w żadnym punkcie, ale jak się spotkają, to taki punkt nazywa się Dziurą Kosmiczną.
Wszechśiat Gżdaczy był taki mały, że kiedy spotkał się z naszym normalnym wszechświatem, to zrobiłą się bardzo maleńka Dziurka Kosmiczna, przez którą mógł się przecisnąć jedynie najmniejszy ze wszystkich Gżdaczy.
No jeżeli nie trafiają do Ciebie tak oczywiste argumenty teorii Wszechświatów, to nie wiem czy jest sensowne podejmowanie z Tobą dyskusji w jakimkolwiek innym temacie.
Przemyśl proszę swoje stanowisko zanim znajdziesz sie na bocznym torze świata nauki
No cóż Kopernik ze współczesnymi też miał pieriepałki.
Jeszcze dzieci sie będą uczyć o Wszechświatach Odrzutowych i Nadmuchiwanych tak jak uczą się dziś o chełbi modrej czy orogenezie kaledońskiej.
Tak w ogóle to Kopernik była kobietą. A jak mówi inna teoria alkohol jest pochodną żeńskich hormonów bo po jego spożyciu nie można prowadzić samochodu i gada sie głupoty.
Trafnie to ujęłaś. Jako chłop w delegacji zauważyłem u siebe pewną zależność tzw rozhulania (mierzoną w hulach) od dnia tygodnia. Z wykresu można łatwo odczytać kiedy jestem w domu. Z wykresu można też wyczytać kiedy wystepuje u mnie pik rozhulania czego efekty j.w.
Ostatnio zmieniony przez Makabunda Pią Kwi 22, 2005 11:20 am, w całości zmieniany 3 razy
To, że w czwartki w Ciebie wstępuje to i bez tego wykresu widać.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Eee... W piątkowy wieczór to już "samo" Makabundzie przechodzi. Terapię zaproponowaną przez Ciebie to powinien stosować już od poniedziałku.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum