Wow...odważnie Danziger wskazuje....ja aż tyle odwagi nie mam.Jak to zaszyte w mateczniku i ostojach innych dzikie zwierza...indywidualne i bassopodobne.
Dla równowagi trza wspomnieć o Europejskim Funduszu Społecznym- kasa na pomysły lokalne na www.dwfefs.gov.pl
A- i śliczności inicjatywkę Alberht wypatrzył...
No ja musze jeszcze poczekac zanim się na tą liste wpisze, jeszcze nic nie osiagnelem
A jednego z nich znalem jeszcze z podstawowki - 14 letniego maturzyste.
Wow...odważnie Danziger wskazuje....ja aż tyle odwagi nie mam.
Co w tym odważnego?
bassa napisał/a:
Dla równowagi trza wspomnieć o Europejskim Funduszu Społecznym- kasa na pomysły lokalne na www.dwfefs.gov.pl
SPO RZL, to raczej nie najlepszy "adres" jeśli chodzi o dofinansowanie inicjatyw "lokalnych" - jak sama nazwa wskazuje tu chodzi o rozwój zasobów ludzkich - głównie projekty szkoleniowe wszelkiej maści - szkolenia dla bezrobotnych i pracowników...
Zależy, jak sie rozumie słowo "lokalnie"- w oczach warszawki jesli coś tylko gdańskie czy tylko pomorskie-to "lokalne".Znaczy-nie ogólnopolskie...
Na przykład- szkolenia zawodowych liderów-dyrektorów biur organizacji pozarządowych...To nieco trudniejsze zajęcie,niz być tylko dyrektorem np. Sp. z o.o.,
bo oprócz wiedzy managerskiej i rachunkowości- takze prowadzenie mediów i organizacja imprez,komunikacja społeczna i net.Dlatego nam nasze "lokalne" imprezy stow np.na Mariackiej realizują warszawiacy dokształceni w www.ngo.pl -a Fundację Gdańską prowadzi warszawiak (p.Plakwicz)
No i oczywiscie szybko trza zboczyc stąd do wątku Stow i Fundacje...w Gdansk Gdynia Sopot!!! Tu miało byc o HASŁACH FDG na koszulki !!!!
Kobita zgłosiła haslo " nie stac mnie" a fachowcy dołozyli do tego dwa czerwone szczurki na czarnej koszulce( wyscig szczurów ???) Hmmmm...jest w tym coś- wont z konsumpcjonizmem...i terrorem reklam.....prosta odpowiedz-nie stac mnie jest jakos czysta,szlachetna, prosta...co myslicie ???
Hih,to mialo byc w wątku Fundacje i Stowarzyszenia,ale NIE MOGE GO ZNALEźC! Krótko mówiać rewelka w ksiegarni internetowej www.nck.org.pl ,bardzo sie cieszę!!!
(NCK jak najbardziej org...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum