Ziemia jest wklęsła.
jak chcecie, to może Wam wyjaśnię...
Oczywiście, że tak. Najlepiej to widać po sposobie, w jaki wyginają się podeszwy starych butów. Gdyby była wypukła (wszystko jedno, kulista, elipsoidalna czy geoidalna), to powinny wyginać się dokładnie w drugą stronę.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Tym razem pozdrawiam wszystkich z Cape Town wlasnie zaczyna sie tu zima przy najblizszej okazji wysle zdjecia gory stolowej i inne
ps
Do palikow wiazac sie nie musialem a piwo pozostalo w szklance na swoim miejscu
niestety nie moge korzystac z polskich znakow korespondencje bede musial redagowac na swoim lapie na statku [/fade][/list]
Do palikow wiazac sie nie musialem a piwo pozostalo w szklance na swoim miejscu
Aa Alpy. Tu się oddycha! Kramer przyleciawszy do Zegrza był przekonany że jest w Szwajcarii... Jeśli nie odpadasz i piwo tez nie odpada, to Ty sprazwdź jeszcze raz, gdzie tak naprawdę jesteś...
Po pól rocznym oderwaniu się od moich korzeni jestem znowu z wami . Zaglądałem w miarę moich możliwości na forum , ale było to sporadyczne . Obecnie będę z Wami do końca roku a potem znów piwo będę pił przez słomkę z odwrotnej strony wklęsłej ziemi
Witam was wszystkich i dziękuje za miłe słowa poza krajem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum