A to ja zapytam przy okazji czy nie zostały jeszcze jakieś XXL-ki (XL-ka też mogłaby być) ? ALbo czy jest szansa na dodruk? Bo ja jedną z moich dwóch dałam komuś w prezencie i chętnie bym wzięła .
Po kolei...
Ludkowie drodzy którzy jeszcze nie odebraliście swych koszulek - a jest was jeszcze liczna grupa - odbierajce je jak najszybciej, bo w końcu stanę się ich właścicielem przez "zasiedzenie" . Przed odbiorem proszę o kontakt telefoniczny - byście zastali mnie w domku.
Koszulek zamówiono tyle - ile było waszych zamówień - czyli nie zostały żadne "wolne" sztuki. A w sprawie ewentualnego dodruku dowiem się szczegółów.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Ehm..ja tam jestem chętna,jeno Marcin nie odpowiada na pw- ok, jakoś to ugłaszcze, bo zależy mi na koszulkach dla siebie i małżonka...a robota zorganizowania tego to OKLASKI i wyrazy....;-))
Ja sie stawie-albo umyślnym jakoś pobiore....na razie jestem okazem modelowym zapalenia oskrzeli,a toć nie chcecie chyba,żebym Wielkiego Marcina Społecznie Koszulkującego tym obdarowała!Co najwyżej rogale marcińskie czas by mu dostarczyć,takie prawidłowe czyli z białym makiem w środku...;-))
"Dodruk" w najbliższym czasie nie jest planowany...
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum