Co proponujesz? Komisję do przyznawania koncesji na noszenie koszulek "forumowych"?
A tak na poważnie - to wątpię by ktoś chciał pozbywać się swej koszulki.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Ehm...że rzucę subtelne pytanko, czy nie czas na "Jestem Stąd" na zielonych koszulkach ??? takich w kolorze zielonego listka...na poczatek ???kolekcja 2006?
(A ogólnie Marcin mnie zabije za takie pomysły,wiecie ile on miał roboty i pisania żeby BYLY .... i dopiął sprawę!!!!)
Bardzo mi przykro, ale nie zostały żadne "wolne" koszulki. Również na razie nie planuję dodruku...
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Hmmmm....no sami widzicie,że czyn społeczny na rzecz bliźnich Marcin juz wykonał z naddatkiem!!!Może by ewentualnie patronował nastepnemu Męczennikowi Pracy Społecznej ??? To nie jest prosta i łatwa sprawa,przypilnowanie koszulek dobrej jakości z dobrze wykonanym nadrukiem;o czym szybko sie przekonuje każdy młody zakładający taka firmę-usługę.A i decyzja o nastepnej kolekcji i kolorze w rękach Mikołaja wyłącznie,co przecie widać z linii papilarnych....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum